måndag 18 juli 2011

[ANNA] Sötgröt.

Much to do! Usch jag är superstressad och har semester, onödig kombo. Det är för mycket just nu, på alla plan. En av mina sämsta egenskaper är att när det är stresskaos i hjärnan då lägger jag i en extra växel, drar igång ännu mer projekt, lägger till ännu mer på listan. Andas i magen Anna , som chefcoachen sa. Det betyder dra in djupa andetag och tänk att du andas med magen, det hjälper. Efter ett par sådana så är man yr i huvudet och lite svimfärdig istället haha.

Veckan som kommer är rätt uppbokad, det har trillat in det ena med det tredje av små utflykter. Nästa vecka är också rätt inbokad med diverse marknad och loppis. Marknaden är som vanligt Johanna marknaden i Ödeshög (torsd 28/8) jag hjälper svärmor att sälja plantor, himla trevligt!

Den här sötgröten tittade in på just gröt på kvällskvisten. En liten lekstund på kvällskvisten, sen passade vi på att bjuda henne på kvällsmat himla smidigt då dom använder samma ätprylar/stol/grötsort. Skorpan och Vilma kivas och pussas om vartannat som systrar. Bästa av allt är att Vilma är i ge-bort-allt-fasen, passande då Skorpan är i ta-allt-ifrån-fasen.

Inga kommentarer: