onsdag 27 juli 2011

[ANNA] Affärerna går fint!

Ojoj vilken eftermiddag och kväll! Skorpan har busat och stortrivts i sina farföräldrars sällskap. Vi har sålt och svettats sålt och svettats. För det var inte nådigt vad varmt det var uppe på loppisen, inte tillstymmelse till skugga och gassande sol. Som tur var blev det molnigt framåt kvällen och vi kunde börja leva igen. Hur gick affärerna då? Jo ni, tackar som frågar vi drog in 2200:- på fyra timmars försäljning ( av att i princip sälja bara 5:- och 10:- prylar!!) Vi är supernöjda! Som vanligt kom jag hem med en helt onödig och galen pryl men vacker och oemotståndlig. Visar imorn.

Nu ska vi sova, helt slut är vi. Imorn väntar försäljning igen, men då som hjälpreda åt svärmor på Johanna-marken.


6 kommentarer:

Maria sa...

Grattis:)Härligt att stå på loppis! Hoppas jag himmer ,ed em tur på Himmelstalund, förra året drog jag inte nästan 4000 kr på en dag:)

Angelica sa...

MEN fan vad kul! Och härligt med vinst :) Blir ju lite sugen att göra så också... haha Vart håller man hus och vad kostar det att stå där och när är det? :)

Anna sa...

Maria!
Men shit eller va sålde du då? kassar med guld haha?

Angelica!
Det är uppe i folkets park/cupolen, kostar 100kr, man tar med eget bord,det är onsdagar under sommaren, googla Linköping+bakluckeloppis. Du blir förvånad över vilken av din gamla skit folk faktiskt vill köpa!! Hoppas du inte är som jag bara för då köper du med lika mycket skit hem istället;)

Maria sa...

Haha, nä jag vet inte vad jag sålde egentligen, mest kläder och mest saker för en 10a styck (jag hade MASSOR med kläder)...åhh nu blir jag sugen igen:)

Anette sa...

Härligt med extra inkomst till hushållskassan! Har också funderat på att dra dit men vet inte om jag har tillräckligt med "skräp" i förråden att sälja...

Anette sa...

Hm, nu har jag börjat rensa lite och känner mig taggad till nästa onsdag. Dock vet jag inte var vi ska få tag på ett bord? Var det några utan bord? Så jag slipper känna mig ensam...