onsdag 20 juli 2011

[ANNA] sicka fynd!

Malin&Mattias tog med oss på bakluckeloppis i Folkets Park, vi hade en mycket trevlig kväll! Jag kan ha gjort mitt livs fynd ( ja förutom att hitta Linus då, jaja jag hitta honom och fick honom att tro att han hitta mej eller hur vare med det där??). Jag gjorde av med 45 riksdaler och kom hem med:

 Kakfat 15kr  / shorts 10kr till Skorpan med söta hjärtknappar(på bakfickorna också)
Gudrun Sjödén kasse 10kr  / och sist men inte minst en orginalklänning från 50-talet, bilden gör den inte rättvisa 10kr!!!!! Visst den hade två kaffefläckar, den har nog varit på kafferep, just nu ligger den med Vanish i tvätten jag tror på´t! Den är ett sånt dära Underbara-Clara fynd, ni vet när man läser hennes blogg och blir så där avis för att hon alltid snubblar över guldskatter för 10:- på loppisar. Underbara Clara; read this and weep MOAHAHA!

Linus och Skorpan på loppisen. Skorpan hade sin folkdöravsötchock-klänning på sig. Varje gång hon har den kommer minst 2 människor fram och drar djupa suckar och säger att hon ser ut som en docka. Works everytime, fan folk är för lättköpta haha.

Igår tog vi med vår granne Viktor till Ö&B inget ställe vi brukar åka till alls faktiskt men jag fick ett infall( och Viktor äälskar Ö&B). Vi kom hem med såna dära dyra märkesrengöringsmedel för 19 pix, min absoluta favoritchoklad och kakor( Linus vem annars haha).

 Alltså oh my god! Bästa chokladen, och kostar typ 15:-. Fylld med nåt som smakar Baileys och är riktigt spritstarka man blir nästan lite lurig på fyra stycken. Dom och en köppe kaffe = match made in heaven.
Linus står framför vår bil och är svinnöjd med sin parkering. Så där ställer han sig alltid med motiveringen; det är svincoolt och jag skiter i vilket plus att folk tror jag är dum i huvudet och vågar inte ställa sig brevid = vi får inga dörruppslag på våra dörrar. Han tänker till min karl. Dock tycker jag det är skitpinsamt att gå ur bilen och smyger diskret ur den efter honom.

4 kommentarer:

Lisa sa...

Riktigt snygg klänning =)

Anna sa...

Tackar Lisa! Kaffefläckarna gick bort och nu ska den bara sys in lite över bysten ( jävla lovikkavantar till bröst efter amning;)

Lisa sa...

Ha ha, jag har bebissocka =D

Anonym sa...

Åh, fantastiskt parkeringstrick!