fredag 29 juli 2011

[ANNA] freda

Vilken dag vi hade på marknaden igår, superkul! Linus bror med fru var också på plats, Skorpan busade med dom hela eftermiddagen. Karlarna+Skorpan tog en fika på Lysnings medans kvinnfolket sålde plantor ( hmm vem bestämde det upplägget haha?) Utanför Lysnings spelade en orkester så Skorpan (alias jag-kan-inte-sitta-still-till-musik-det-är-en-medfödd-reflex Forsberg) underhöll Ödeshögs pensionärer med en privat väldigt bejublad dansuppvisning. I blogginlägget innan så finns en bild på Skorpan och en tant, henne känner vi inte överhuvudtaget. Skorpan tyckte det var på sin plats att gå till henne och liva upp hennes dag lite.

Sitter och tar en välförtjänt paus med Linus i soffan. Dricker kaffe och mumsar fudge (Linus köpte fudge med Laphroaig-smak, min favvo-whisky, på marknaden igår). Förutom det fick Skorpan tre tröjor och vi lite inlagd gurka. Alla nöjda och glada! Det och dödströtta då, vi hade sovit väldigt dåligt i tre nätter (tänder pluppar ut så det knakar i Skorpans mun och ont gör det, speciellt på natten) ovanpå det loppis och marknad. Natten som var, var jag bara uppe varannan timme ( det tar sig!) Skorpan sov till 09:30 idag ( hon somnade i bilen vid 20:30 igårkväll och flyttades sovandes till sin säng). Himla smidigt att hon kan somna i bilen om vi åker hem på kvällen och sedan är det bara att flytta henne utan att hon vaknar när man kommer hem.

Efter en väldigt sen småbarnsfamiljfrukost (10:00!) så åkte vi till Maxi för veckohandling, det är det hittills. Nu sover Skorpan, sen väntar nya planer.

 Ödeshög+billiga märkesbarnkläder = sant!

 Skorpans favvoleksaker nu. Packa viktiga saker i väskor och gå runt med ( grytlock, småbilar och kylskåpsmagneter). Konstigt att jag skulle få en väskoman till dotter va? Sen älskar hon min gamla fjäderdammvippa ( hon går runt och städar och donar). Skorpan går ofta iväg och vill leka på egen hand. Oj vad hon styr sig! Förmiddags tog hon en mobiltelefon som hon satt och "pratade" i under köksbordet. När vi kom vinkade hon och sa hejdå åt oss. Privatsamtal. Jag har sagt åt henne att privatsamtal får man ta på övervåningen, annars får man faktiskt skylla sig själv om andra stör.

1 kommentar:

Anette sa...

Härligt att ni fick in henne från bilen sovandes, det går verkligen INTE med vår lille herre. Han vaknar ofta när bilen stannar, även vid korsningar och trafikljus :(