onsdag 6 juli 2011

[ANNA] Semesteronsdag.

Dagen hittills har bjudit på veckohandling (ojoj frångår rutinerna och handlar en onsdag, helt crazy på semestern haha). Vi är inte ju hemma imorn torsdag utan beger oss på dagsutflykt till Ödeshög och Skorpans farmor&farfar. Skorpan sprang runt på Maxi och var i sjunde himlen, oj va stort och hur mycket som helst att titta på. Vi hann även med en snabb kaffe i fikarummet med några av mina kollegor som åt frukost medans Linus handlade lite i lugn och ro. Skorpan satt själv på en stol tyst som ett tänt litet ljus, hon var rätt blyg bland alla nya ansikten. Linus var en sväng på Biltema för att köpa glödlampa till bilen, han överraskade oss med en barnsadel och hjälm till Skorpan, nu kan vi göra cykelutflykter hurra!


 Man kan ju tro att det är jag och J.L.O (som gjort sjärtimplantat) men nä det där ni, det där är kakor och bullar som byggt den bakdelen. Tröja från Stray Boys, kjol Indiska.

 Knata runt och inspektera taco-hyllan. Röd manchesterklänning från Ej Sikke Lej.Hon gick runt och letade efter Linus (som var vid fruktavd) hon tittade in mellan alla hyllor och ropade: "babba". Roligast hade hon dock framme vid kassan där hon hittade min kollega Maria att busa med.

1 kommentar:

Maria sa...

Hihi ja Skorpan var ju ett litet charmtroll!:)