fredag 11 mars 2011

[ANNA] Tur&retur till Mjölby.

Dagen har spenderats med lönesamtal, lunch och shopping i Mjölby. Linus lönesamtal gick mycket bra och ett litet lönelyft är att vänta, fan så förtjänt, vårdpersonal har alldeles för lite lön, skäms banne mej för att jag som outbildad handelsanställd tjänar mer( vi har exakt lika obekväma arbetstider till att börja med, och han har INTE lika bra ob som jag). Linus var hos sin chef så promenerade jag och Skorpan i Mjölby, sen satte vi oss en stund på café Gusto för blöjbyte och barnmatning. Linus kom och hämtade upp oss där, med sig i sällskap hade han vår vän Tobbe som bor i Mjölby. Skorpan är helt oblyg numera, härligt, hon sträckte direkt upp händerna och ville att Tobbe skulle hålla i henne i händerna så hon kunde gå en sväng. Trist nog jobbade Tobbes little lady(Ditte) jag hade gärna träffat henne också! Vi åt lunch På Lunch (nån tänkte fan till när dom döpte det lunchhaket, det går ju fan inte att skriva i en mening). Sen tog vi en tur till på stan, Skorpan fick en jeansskjorta och ett par hängselbrallor för 60:- på Kappahl (härligt med klubbrabatt och presentkort).

Efter matningen tröttnade Skorpan snabbt på att sitta i stolen(som saknade bälte) och for blixtsnabbt upp på bordet.

Som vanligt är alla runtomkring mycket mer intressanta än hennes föräldrar.
Man måste ju älska småstäder, det här är nog min favoritkombo, förut fanns det en färg/tapetaffär som sålde smink också.
På vägen hem, Skorpan slappar i baksätet, tror hon sms:a Vilma, fick inte se vad men skulle tippa på nåt i stil med "Vilma korka upp vinarn jag är hemma om tie". Stort barn vi har för övrigt, babyskyddet som vi åkte hem från BB i för 11 månader sen, fortfarande! Men nu är det bytardags närsom, storleken större på bilstol står i källaren och väntar på att packas upp ur plasten.

Nähä ni nu står tvättstugan på schemat en fredagskväll som denna, bädda rent och laga mat. Som vilken dag som helst i en småbarnsfamilj. I helgen jobbar jag 6:45-17 och 12-22:15 så vet ni vad jag är/gör.

trevlig helg på er!