tisdag 22 mars 2011

[ANNA] Tisdag.

Huh vad tröttheten välde över mig när jag satte mig i soffan så här efter jobbet. Nattens sisådär 4,5 timmar gör sig påminda och det bränner bakom ögonlocken. Jag hade aldrig i mitt liv kunnat föreställa sig att man skulle vara så här trött som förälder, att det ens GÅR att vara så här trött. Nu är det ju ganska precis ett år sen jag födde Skorpan, vi har sovit ett par enstaka nätter här och där. Oftast så blir det ett par kassa nätter en blir det nån okej, det blir liksom aldrig mer, aldrig sova ut och ta igen. Usch tur att man inte vet det här är innan då skulle nog världen vara bra mycket mer glesbefolkad...

 Idag när jag räknade och redovisade för mitt dagsverke så lekte resten av min familj med Vilma&Maria. Turligt nog hittade dom innerstans enda bebisgunga(nu när Trädgårdsföreningens lekpark är avstängd). Jag hade mer än gärna gjort dom sällskap, men det glädjer mig att dom har det så fint tillsammans även utan mig!


Den här fina ekorren(modell stor som ni ser) dök upp som en överraskning med posten idag, avsändare Skorpans mormor&morfar. Skorpan blev superglad! Vilma fick självklart en likadan idag, här är det millimeter rättvist som sig bör:)

Nähä ni kvällen bjuder på två favvoprogram tror jag håller mig vaken till det ena iallafall. Först ut Veckans Brott (love Leif GW) sen Mauro&Pluras kök. Morrrondagen bjuder på ledig dag, himla skönt då det är en av mina tyngre jobbveckor, sen kör jag torsd-månd(avslutar med ett härligt kvällspass). Den lediga dagen inleds med BVC och ettårs-spruta, hurra, spruta brukar vara en bebishumörsgaranti resten av dagen for sure(och ibland veckan om man har otur). Usch jag tycker på riktigt att det är skitjobbigt när det är sprutdags för Skorpan, jag lider så med henne. Oftast sitter hon sprudlande glad innan och sen spärras ögonen upp av smärtan och uttrycket "varför ihelvete gör ni illa mig!".

Inga kommentarer: