fredag 18 mars 2011

[ANNA] Lite fredag på er!

Mötte syrran nere i källaren, hon hade tvättstugan och jag skulle ställa in barnvagnen för kvällen, hon sa; "dags att blogga snart va, har ju inte fått något på hela dagen" Oj oj läsarskaran är otåliga dags att tillfredställa!

Vi vaknade först av att Skorpan lät inne från sitt rum vid 06:20, lite tidigt i vår smak men vi var beredda på att (o)gilla läget och gå upp. Dock lyckades Linus snabbt få snörpa att somna om och sen sov hela familjen *trumvirvel* till 09:10 HURRA! Under förmiddagen stökade vi bland annat med att baka ananaspaj till våra gäster som dök upp vid 14-tiden. Skorpans farmor, farfar och farbror Erik&faster Ida. Med sig hade dom finfina paket till Skorpan, vi lekte och busade hela eftermiddagen. När våra gäster åkte hem tog vi en kort promenad för att sedan gå hem och dra igång projekt smörgåstårta till morgondagen, det gick som på räls då en nöjd Skorpan lekte vi våra fötter med sina nya byggklossar hon fick av Erik&Ida idag. Kvällens nattning får helt klart godkänt dock tog det en kvart, men hon somnade av sig själv. Dag tre av detta, det tar sig! I skrivandets stund myser vi i soffan med te, choklad och apelsin. Jag hittade nyss för FEMTE jävla gången ett nytt drömhus i Kisa. Fan ta Kisa och Kisas placering på kartan!!

I den gamla fåtöljen från 50-talet som står i ett mysigt hörn i Skorpans rum har vi vår lilla läshörna, ikväll blev det Det spökar Alfons Åberg.

2 kommentarer:

Maria sa...

guuud så mysig lässtunden ser ut! Avis, Elton är hopplös, han vill bara äta boken..suck:P

Anna sa...

Vi började tidigt (vid fem månader) och gav oss inte förrän hon slappnade av och uppskattade det. Nu ligger hon tung och avslappnad i ens famn och hjälper till att vända blad. Men som sagt det ligger ett par försök bakom;)