söndag 27 mars 2011

[ANNA] Förvirrad kvinna född -80.

Virrig är bara förnamnet som sagt. När jag stod i omklädningsrummet på rasten och svarade på ett sms till Linus ringde min jobbtelefon( gotta love it) det var en kassör som ville få ett schema utskrivet, jag som stod med det halvfärdiga sms:et i handen säger hejdå till kassören med ett pusspuss(som var tänkt att skrivas till Linus). Det blev lite tyst i andra änden först sen fick jag - "eh aaa hejdå", när jag lagt på insåg lite rosig om kinderna vad jag just sagt, hahaha skitkul.

När jag svängde in på gatan här hemma, det är rätt trångt för två bilar att få möte, så möter jag en blå bil vars förare svänger hastigt rakt ut framför mig. Jag som är för trött för att ens bli förbannad (illa jag är ju känd för att rätt hetsig bakom ratten) tänker bara vilket jävla rövhål. Precis när jag svänger runt ett hörn ser jag i backspegeln att det ju en rätt välkänd Peugeotkombi, det var ju för fan syrran&Mackan. Gud hur trött och disträ får man bli?!

Idag när jag kom hem såg Skorpan ut så här, man blir jag lycklig av att bara titta på detta lilla smultron. Linus är ju en jävel på att styla bebisflickor inte sant?

2 kommentarer:

Angelica sa...

Älskar blomman! Och gungelefanten är ju underbar!! :)

Anna sa...

TACK:)