lördag 26 mars 2011

[ANNA] Så var det med det.

Nyss hemkommen från en dag i gruvan, 9-16 en helt okej tid, lite sovmorgon(trodde jag) som gått upp 05:30 hela veckan. Men då skulle det tydligen vara fest en av lägenheterna här i trappuppgången(poängtera i en av de två lägenheterna där vi inte är kompisar med dom boende). Vi har vid ett tidigare festtillfälle dagen efter vänligen upplyst om att det är jävligt lyhört och det vore bra om man tänkte på musikvolymen hädanefter, och förklarat att i den här trappuppgången är det tyst och behagligt. Man får gärna ha fest men som sagt håll ner volymen lite senare på kvällen.

Det visade sig tydligen som det var svårt att förstå det budskapet. För igår var det störigt hög musik, men vi valde till en början att ha en stor portion tålamod. Skorpan somnade och vi somnade också tillslut. För att en timme senare sätta oss upp i givakt i sängen, vi vaknade av att Skorpan hade väckts och satt upp och grät i sin spjälsäng och det var ett jävla fylleskrålande i trapphuset. Jag och Linus förvandlades till tigerföräldrar och blev vansinniga på tre sekunder. När man för en jävla gång skull får sova så är det nån annan som väcker ens barn. Nä nu jävlar. Linus for ut i bar överkropp i trappen, bankade på deras dörr så jag trodde deras dörr skulle åka igenom sin ram. Sen fick dom sig en jävla utskällning som avslutades med att jag vill aldrig se er igen( några manliga festdeltagare som inte bodde där.) Jag tröstade Skorpan. En upprörd Linus kom tillbaka i lägenheten, det hade blivit avsevärt lugnare i huset, men man hörde dom fortfarande. Då brast det för mig när jag hörde hur dom manliga partyprissarna stod och snackade skit om vad jag förstod var Linus, "jävla småbarnsföräldrar, bla bla sossesvin, han ska få stryk". Förbannade jävla pi**lu**r nu är det fan nog sa jag högt för mig själv när jag for ut i trappen iförd endast morgonrock. Jag ställde mig utanför ytterdörren ifråga stod där lugnt tills ytterdörren snart öppnades, då for mitt finger upp i nyllet på första killen som kom ut, sen fick han sig en bra omgång av en tvärilsk morsa som undrade; vem fan som skulle ha stryk va VA!? och du kan hälsa dom som bor här att dom ska ut härifrån!! Killen (nån slags brackig backslick kille) såg helt vettskrämd ut, inifrån lägenheten hördes en tjej snyfta(förmodligen en av dom kvinnliga hyresgästerna). Bra där då har dom förstått budskapet tänkte jag vände på klacken och gick igen. Jag var så gud förbannat skitarg, när jag väl blir riktigt arg då är allt möjligt. Inget jag är stolt över men det är inte ofta det händer och då är det befogat. Nummer 1, dom hade fått en väldigt trevlig tillsägelse för ett par veckor sen, nummer 2 kalla folk sossesvin. Linus undrar om det hade med hans röda ögon att göra haha. Sossesvin, nä det är vi faktiskt inte, verkligheten är långt mer skrämmande i deras ögon haha. Killar; jag hoppas att er städerska säger upp sig på måndag så ni få ta hand om er egen jävla skit och att baconfettet ni har i håret är slut. Som att det vore nån slags klassfråga när man säger åt vuxet folk att sluta bete sig som babianer. Nja det säger väl mest om deras intelligens. Jaja det blev tystare än i graven från festen sen. Någon slags ursäkt från dom två kvinnliga lägenhetsinnehavarna idag har lyst med sin frånvaro, tja anser man sig tillhöra något slags övre samhällsskikt kanske man aldrig behöver be om ursäkt, vad vet jag?

5 kommentarer:

frida sa...

fyfan anna, jag hade betalat dyrt för att få se dig där i trappuppgången. så jäkla bäst du är alltså! puss påre!

Anna sa...

Hihi Frida! Jag var en syn ska gudarna veta, jag hade ju sovit en stund så håret stod åt alla håll, högröd i nyllet och en morgonrock som glipade lite (naken under) ja halleluja;)
puss på dig!

Maria sa...

jaaa gud, det hade jag velat se!! Haha jag dör bara av tanken på dig ståendes där med fingret i högsta hugg, jag skulle INTE vilja bråka med dig i alla fall:P

Evil Emil sa...

Grannosämja is the shit!
Eller... prova att, som yours truly, mitt i natten, fly faörbannad rusa ut i trapphuset halvnaken med en kniv i högsta hugg för att se vad det är för jävel som går o drar i dörrarna för att se om det är någon som glömt låsa. Att sedan mötas av ett vettskrämt tidningsbud, inse att klockan är tidningsdags och att ens (bak)fylleparanoja är påslagen gör det hela mindre (?) dramatiskt... för mig.

Anna sa...

Emil! Hahaha ni är ytterst välkomna att flytta in hos oss och veva med kniv på finskt manér, vad jag vet blir det en trea ledig snart( brudarna ska fan ut alltså;)