torsdag 31 januari 2013

[ANNA] torsda

Klockan är 20, Skorpan sover sen en timme. Jag sitter i soffhörnet och letar filmer på IMDB, hojtar på Linus då och då (som sitter brevid och spelar tvspel) för att höra om han också tycker filmen ifråga verkar bra. Linus stängde in sig i köket förut och jag fick strikt förbud om att vara kvar i vardagsrummet. Sen hörde jag papper som prasslade..hihi jag fyller år imorron:) 26år (plus/minus nåt decennium).

Jag hämtade upp sparven i sjukdomsgrottan vid 14:30tiden (ja tvi vale där var inte många friska ungar hörni, Vabuari börjar ju imorn, den månad på året med höst vabbande). Pratade lite med vikarien som satt vid hennes bord, en mycket trevlig kvinna som varit några gånger förut (kul när samma vikarie kommer igen både för barn och vikarien själv). Kvinnan ifråga är jättehärlig och bryter på något mellanösternspråk, hon lovordade Skorpan så att jag blev generad. Hon var väldigt imponerad över hur lugn, mogen och språkligt utvecklad Skorpan är. Är det nåt jag kan så är det föda finfina ungar vettu sa jag och skrattade, det är därför jag bakar en till! Det tyckte vikariekvinnan var skitkul och skrattade så där mörkt och bullrigt så ungen närmast henne lyfte från stolen.

Apropå nåt helt annat det hära hade jag med mig i matlådan idag (gårkvällens middag med andra ord) asså dra åt Skänninge va gott det är! Fick tipset från Lovisas blogg för länge sen. Det tar en stund och är lite omständigt men fy tusan va värt det!

Inga kommentarer: