onsdag 23 januari 2013

[ANNA] onsda


Matade fåglarna vid Soldathemmet i förmiddags, Skorpan matade som vanligt sig själv med gammalt bröd..mmm.




Efter lunch åkte vi pulka med Vilma och Maria. På eftermiddagen bakade jag morotsbröd med keso i, luftigt och saftigt småbröd.Välbeprövat recept som jag bakat ända sen jag flyttade hemifrån. Skorpan tyckte det var jättegott och hennes mor blev väldigt glad.

Såg ju denna igår. Gör inte det om ni tänkt det. Fy fan va otäck och då brukar inte vi vara sissys. Uuuhh ryser bara jag tänker på den. Alltså jag var tvungen att dricka ett glas mjölk efteråt (och det finns det ju ingen över 2,5 år som gör frivilligt i det här hushållet annars, kosekretet är för barn). Ikväll går denna gamla klassiker, älskarn, sicket soundtrack!

5 kommentarer:

Maria sa...

Men suck..nu måste ju jag se den;)

Anna sa...

Gör`t du är varnad;) nävars för sitt syfte var den bra, att bli rädd asså. Gillar du läskiga filmer?

Maria sa...

Älskar dom!!! Men jag gömmer mig alltid bakom en kudde och när det blir för läskigt får dock berätta vad som händer ha ha. Dock ogillar jag spökfilmer som paranormal activity..jag såg första och klarar inte av att se de andra..Men det är ju också för att jag tror lite på historien larvig som jag är;)

Linus Forsberg sa...

Det är ju tråkigt att alla läskiga filmer nu för tiden ska va spökfilmer. Tacka vet jag se7en. Den var läskig -på riktigt-

Maria sa...

Ha ha men det är ju två helt olika typer av läskighet:) älskar Seven och sådana typer av filmer med. Gillar verkligen första saw., tycker det är lite samma känsla..