lördag 19 januari 2013

[ANNA] lörda

Efter frukost bar det av mot Maxi och veckohandling. Det är ju nåt som vi absolut inte vill göra på familjekvalitetstid, denna vecka gick det inte att synka in annars tyvärr. När vi kom till Maxi så rev Linus shoppinglistan rakt av, vi tog varsin vagn och satan va fort det gick då!

En del av dagens inköp, idag kostade det lite mer än det brukar. Linus har blivit mat-Hitler. Eco, närproducerat och i de fall det finns både import och svenskt väljs svenskt, färskt före fryst. Start idag så ska vi tänka ännu mer när vi handlar, mat är en post som kan få kosta.

 För kallt för att gå ut idag? Tönt eller?
Vi drog ut på pulka/snowrace/stjärtlapp-bus efter lunch. Vi tävlade ner för backen och skrattade massor.

 eftermiddagen tillbringade vi med bad, tills Vilma lade två bruna sjunkbomber. Det missade Skorpan som sekunden senare dök ner under vattnet för att "koka kaffe" innan jag hann dra upp henne..mmm..kärlek. Det där är nåt ärftligt. Syrran har gjort precis samma terrordåd på mig (för nån månad sen..haha skämta! när jag var typ 7 och hon 2) fortfarande trauma när jag ser ett badkar.

 vi tvålade och duschade lite extra...sen var vi redo för playdoh.

Kvällen ska Linus och jag tillbringa med P3 Guldgalan, coola hipsterkatter som vi är haha. Det och en massa smarrig frukt vi köpte på Maxi idag.

Inga kommentarer: