torsdag 3 januari 2013

[ANNA] torsda

Började dagen lite småstressigt med att inte vakna av klockradion(som tydligen inte volymen var uppvriden på trots att det va det sista jag kolla) vakna dock av backuplarmet(mobilen) puh! Styrde iväg mot Maxi strax innan sju, det ösregnade. Jag lyssnade på Morronpasset, en Linus från Umeå ringde in och önskade en låt. Hur är det med dej då ? tjoade Kojdo, Martina och Hanna. Stunds tystnad...sådär mumlade Linus. Det kröp fram att tjejen han var kär i lämnat honom. Är det inte då killpolarna ringer och vill hänga massor? peppade Kodjo. Tyst lite svävande svar..verkar inte som det fanns skitmånga polare. Vad gör du för att komma över henne då? Jobbar svarade Linus. Då har du ju säkert ett roligt jobb! Jag jobbar på en fabrik som skalar potatis.... tystnad i studion.. AMEN VA FAN. Vindrutetorkarna vevar i regnmörkret. Den kändes ju sådär alltså.

Jag visste att jag skulle ha mycket att göra idag på kontoret. Precis innan frukost slog det mig, helvete det är ju inventering / bokslut idag!! Aja så fick man ju inte direkt mindre på sitt bord. Diverse sammanställningar upp till ekonomichefen. Som tur var hjälpte kollegan Cilla mig, med nöd och näppe hann vi med det mesta iaf.

Hem - nollbyte i dörren. Linus jobbar på sjukhuset idag. Bra dag att ha nära till jobbet! Skorpan och Linus hade haft fikabesök på förmiddagen, Linus kollega med dottern Vilma (13 år som snabbt blev Skorpans favorit).

Skorpan och jag hämtade paket på stan. På vägen hem fastnade vi vid den här geggpölen. Skorpan kastade sten i den och hoppade. Ett pensionärspar kom gående och tittade på oss. Ni vet när man verkligen känner att dom tittar och jag tänkte dom kommer säkert tycka nåt. Det gjorde dom också. Men inte nåt surt som jag trodde. Gubben böjde sig fram till Skorpan och sa vilken himla snäll mamma du har som låter dig bli riktigt skitig! Alltså vi har en deal jag och Skorpan, vi hoppar inte på vägen ner till stan men på hemvägen är det bara att köra loss. Den dealen är vi båda riktigt nöjda med haha.

Nähä jag ska ställa in kakan jag och Skorpan bakat (som ska med till Erikssons imorn) i kylskåpet. Sparven sover sedan 19:15, jag ska göra mig en macka och en kopp te. Fundera över om jag vågar se del två av Stephen King-miniserien som började igår. Linus och jag såg det, Stephen King har ju en förmåga av att skapa en så himla läskig stämning..Hmm först, först är det mitt drag i Quizkampen mot Emil!

3 kommentarer:

erika sa...

Åh, vad är det för mini-serie?! :) Det har jag helt missat..

Anna sa...

Bag of Bones! Kändes väldigt nyproducerad, wätt creepy men Pierce Brosnan i huvudroll och han är ju inte en favorit diwekt;)

erika sa...

Sweet! Det får bli vårat kvällsnöje :) Tack för tipset!