söndag 20 juli 2014

sönda

Öppna spisen i vårat sovrum är väldigt spännande och är man inte med klättrar bus-Grynet in i den, hon är över allt och ingenstans nuförtiden. Igår stod hon vid hallbänken och plockade med en necessär som låg där, hon behövde båda händerna för att plocka upp sakerna i den och vips så stod hon där rakt upp och ner utan att hålla sig i. Så där var det med Skorpan också, skitkul att lura henne lite. Man höll henne i handen sen gav man henne nåt och utan att hon fattade det själv helt koncentrerad på det man givit henne så stod hon där.

 Skorpan packade sin fräsiga badväska anno -60tal som införskaffades igår


 Grynet sov i vagnen och jag låg på vårt vansinnigt mjuka täcke i skuggan. En mycket angenäm badutflykt!








 Skorpan simmade 4 simtag under vattnet utan att nudda med fötterna på botten! Som en liten sjöjungfru seglade hon fram. Unge! På god väg mot att kunna simma OCH lärt sig cykla den här sommaren. Fyra år gammal, vansinne!


  Barnen sover, en vacker luftballong hörs i sommarkvällen över villorna i Tannefors, jag lyxar med en mojito. Vi har pratat lite med grannbrabbens farsa om gårkvällens Ibizaparty som sträckte sig längs hela gatan och varade 20-03.

Nu ska jag stänga av, krypa upp med Linus framför Netflix. Imorn väntar första passet efter semestern och jag inte för mitt liv komma underfund med vad mina arbetsuppgifter är...snacka om att ha gått ner i semestermood. Vem är jag på Maxi och vad tusan styr jag med. Bara jobbat där i 17 år. Får bli en ny-på-jobbet-knapp på skjortan imorn. Klart det känns tungt att lämna min fina familj för att återvända till gruvan men sommaren är ju inte slut än och heeela tiden jobbar jag ju inte. Linus och jag pratade i bilen till badet idag om hur fint det ska bli med koftor och skogen, september/oktober är inte pjåkigt det heller. Vi knallar på vår gilla gång, det är ETT helt ÅR kvar tills Grynet ska börja på dagis, än kommer inte den där , den vardagssörjan  av jobb för hela hushållet åt oss den ligger i horisonten:)

2 kommentarer:

Cribbe sa...

Vi tar en hösttripp till Omberg!

anna sa...

Det vet du Cribbe!!!