lördag 26 juli 2014

lörda

Dagens mms från Linus till mig på jobbet, nybadade systrar! Det var förmiddagen. Efter lunch begav dom sig mot Sturefors där dom badat med våra vänner, Malin, Mattias och Ingrid hela eftermiddagen.

 svalkande bad i skuggan, nu är jag glad för alla träden i trädgården (som både Linus och jag tyckte var skitfula och ville såga ner) men åh vilken skön skugga för små barn!

 efter dagens 6:45-17pass satt varmrökt lax och romsås från fiskdisken på jobbet otroligt fint till middag!

Linus och barnen. Vad kan jag säga, han är den finaste pappan man kan önska. Lugn och tålmodig så Dalai Lama framstår som jäktad. Man skulle ju nästan misstänka att han knapprar benzo (ni får lämna anonymt tips till mig isåfall). Det är full rulle här hemma om dagarna, Grynet klättra upp på ALLT och river ut allt som inte är väggfast, det räcker ju liksom men så får man ju toppa det med matlagning, badresor..Inte en gång har har Linus "gnällt" det är lite styrigt säger han ibland med ett försynt leende. Tro fan det. Det är okej att bryta ihop nån gång om dan, det skulle nog jag;) Man kan ju tänka att man skulle mötas av ett kan du ta barnen? när man kommer hem från jobbet, utan nä sätt dig ner och ta en kopp kaffe du som kommer från jobbet! 
Jag älskar dig.

Förutom två barn och vardagen i hushållet så har två olika grannar bett Linus vattna åt dom när dom är bortresta, och det gjorde han ju så snällt. Den ena grannen (tantalutt på 80 år) kom hem ikväll och Linus hjälpte henne att bära upp hennes resväska till lägenheten. Tjaa Tannefors, ni har ju tur som fått hemmapappa Linus i kvareret!

Inga kommentarer: