lördag 5 juli 2014

lörda

 sitt still då flinapa så jag kan fota er! Familjen Bohem hamnade i nån vinröd manchestersoffa i Mjölby, go with the flow. En tant kom fram och klappade Grynet på kinden och frågade om hon fick ..känna lite på låren. Grynet vetni, tantporr. Om vi fick en femma varje gång det här händer skulle vi kunna vara hemma tills hon fyller fyra. Sen mötte vi upp med Linus föräldrar och Skorpan och åt lunch, mysigt! Skorpan har haft det toppentopp som vanligt nere i Ödeshög och ville åka tillbaka senast vid läggdags. 

 kvällsmat, så himla enkelt, FÖR gott och det enda vi var sugna på!

 Skorpan & Grynet hade saknat varandra och busade för fullt i trädgården efter middagen. Grynet försökte smygäta delikatesser från gräsmattan ( småsten, tusenskönor och en bärkärna som låg i en fågelbajs, den var alltså utbajsad) Grynet du är sån finsmakare (jag kräks lite i munnen). Grynet såg minst sagt förorättad ut när vi grävde ut allt möjligt ur hennes mun. Vi plockade jordgubbar på väg hem från Mjölby, Grynet också. Nu har hon lärt sig att lyfta på bladen och försåg sig själv, jag grävde ut en helt vit ur hennes mun så gud vet hur många mögliga hon hann peta i sig. Grynet älskar jordgubbar, hon kastade sig efter ett fat med plastjordgubbar på en loppis igår och blev så besviken.

 Så jävla utkastad. När vi köpte skåpet så ställde jag in en 60-tals stengodsvas som är så fin och det hette hitta nåt mer fint att ställa i skåpet! Eller så gjorde nån annan det;) Min vas såg jag senast ovanpå skåpet.

 ja men hur ser ni ut när ni ska till ICA då?
Skorpan går all in på modeprincipen more is ..more. Fast om sanningen ska fram så är jag lite smygavis på just den här ballerinaklänningen, ljust blåturkos med gulddetaljer mina drömmars konståkningsklänning typ. Kommer jag i strl 158/164? FÅR jag ha på mig den till ICA då Linus?

 super 11:an hade skitbråttom!

 valde lite mat till Grynet och hastade hem igen!

Inga kommentarer: