torsdag 17 juli 2014

mer torsda

 Mina sommarfavvisar. En lätt parfym, tupera håret lite för volym med bästa svinhårsborsten och ett lätt vax på det, lite vattenfast mascara om dagen slutar med bad (och remover till den) samt lite mineralpuder.


så här låg vi mest hela förmiddagen i trädgården, varvat med bad i plaskpoolen

 Mina bästa fynd, två vintage sommartäcken eller sovtäcken va tusan heter dom? Vansinnigt mjuka är dom och perfekta till badstrand och trädgårdshäng. Det undre är en sovsäck och har en dragkedja som går längs hela så den går att öppna upp till ett stort täcke. Det gula kostade 3 guldpengar det det andra 4 guldpengar, precis vad jag varit på jakt efter och nu är sökandet över! Det är ju en hel det spillande på picknickfilten sen man fick barn (och med bebis en och annan kisskvätt) så den filten vi hade innan (sån ni vet med plastad baksida) är allt annat än praktisk tycker jag, går ju inte att tvätta i maskin utan att det blir skit av dom typ. Lite osmidigare att ta med, mycket mjukare!

 Skorpan och jag gjorde sommarlovsglassar till efterrätt när Grynet sov middag.



 var och fyndade ena täcket, Skorpan går i sin mors fotspår och plockar själv med sig in i provhytten, så får man inte tjuvkika förrän hon är ombytt. Jag höll på att kissa på mig när hon öppna så här med tantglasögonen haha.

 på stan fick Skorpan köpa sig en sak, nya favvofärgen (färgad haha, av sin mor) är gul, allt ska vara gult!) trätiger med tandborsthållare och ett timglas på sidan som tar tiden ( 3 minuter gnugg) Prinsesstiden har bedarrat och gult går före rosa, Lejonkungen är nya favoritfilmen. 

I övrigt vill Skorpan cykla mest hela tiden. Makalöst vilken balans hon har, över trottoarkanter och svänga i låg fart. Sagt det och säger det igen, balanscykel är så inibomben bra förberedelse! Det vi övar på är att bromsa och allmänt trafikvett tills hon får cykla på allvar i vår. När Linus sa nu övar vi på att bromsa och stanna ropade Skorpan jag vill aldrig mer stanna! hon vill bara cykla och cykla allt vad benen bär.



Inga kommentarer: