tisdag 25 mars 2014

tisda

Eftersom jag hade stängning på jobbet igår började jag inte förrän 9:15 idag vilket gjorde att vi tog det lugnt tillsammans på morgonen. Lite för lugnt. Bildgoogla tidsoptimist och jag står och vinkar (far förbi som ett streck). Guuud blir så trött på mig själv. När klockan var 08:30 tyckte jag det var en god idé att klippa Grynet. Mind you att jag hade nattelinne på mig, inget smink och oborstat hår i en slarvig knut. En halvtimme innan mitt pass börjar brukar (SKA) jag åka hemifrån, klockan 9 skulle dessutom Linus och barnen få besök av hans kollega, Helena. Nämen när hon ringde på dörren klockan 09:00 dammade fru Forsberg runt med tandborsten i munnen och inga byxor. Det är så jag välkomnar en gäst, i bara trosorna. Hejjade snabbt på Helena och kastade mig in i bilen gasen i botten och sladdade ut på Nya Tanneforsvägen. Hann väl lagom bort till gamla brandstationen när nåt slags grönt gigantiskt föremål med röd trekant bakpå svängde ut framför mig. NOOOO!! jag skriver föremål för det har ju säkert ett namn men vad fan det var, en mindre oljeplattform med lite kranar typ inte ens säker på om den körde framåt eller backade liksom. Vid Cloetta Center lyckades jag göra en dumdjärv omkörning. Då. Då ni. Då svänger en sån där lite sopa-grus-borststädarbil ut från en tvärgata. Började hyperventilera bakom ratten. Kastade upp dörren på lastkajen 09:13, Stålmannen-bytte-om, kastade in matlådan i kylen och stämplade in 09:16.

Skorpan tycker mycket om Linus kollega Helena och dom lekte hela förmiddagen


Skype med farmor&farfar!

Var på loppis häromdan kunde inte motstå klockan för två guldtior, det bara stod Grynets rum på den! Gulliga tanten som ägt den innan har skrivit med bläckpenna på baksidan datumet varje gång hon bytt batteri (den är rätt gammal...så det är ett par gånger) då måste man ju bara fortsätta om hon börjat va? Vi hittade flera fina saker som ni ska få se sen.

Familjen har hängt runt i kvarteret efter lunch. Bistert väder, KAN det sluta blåsa?




sen kom jag hem från jobbet strax innan 17 och familjen var komplett igen!

2 kommentarer:

Karin sa...

Grynets mössa! Säg nu bara inte att den är din gamla utan att den finns att köpa nånstans!!

Anna sa...

Karin, om det är den i loppisinlägget ovan du menar så är det just det det är dessvärre...mössan är från 60-talet och ett loppisfynd.