onsdag 12 mars 2014

onsda

 Imorse startade dagen 04:30 (ja eller Grynet vaknade var tionde minut därifrån fram tills Skorpan vaknade 06:30) 6 dagar långa jobbpass i ryggen och jävla pollenkli i ögonen = morsan aningens svullen runt ögonen. Nä men känner mej pigg o fräsch serni.


 efter frukost vill Skorpan spela Löjliga Familjen, så det gör vi VARJE morron

 Sen tillbringade vi många timmar med att röja i trädgården, vi fick ihop en skaplig rishög. När vi började diskutera hur vi skulle få rishögen till tippen kom jag på den geniala idén hallå vi hyr ju! Så vi ringde vår hyresvärd Jesper, hej Jesper vi har gjort i ordning trädgården, det finns en rishög. Inom två timmar stod en släpvagn på vår uppfart. Jesper var minst sagt glad, klart han ska vara, vi jobbar ju gratis;) Vi lastade på släpvagnen och han hämtar den imorn och kör den till tippen. Det dröjde väl 10 minuter efter han åkt som grannen två hus bort dök upp är det er släpkärra? Jag har förstått det på husägare att äger man en släpkärra har man jävligt mycket kompisar i området. ALLA vill låna ingen vill behöva köpa. Trist för honom att den inte är vår då, vi gnuggade in det lite extra och sa amen du vet den blir framkörd och sen hämtad höhö.


 Vi intog både lunch och fika på trappen i solskenet, vi har spanat in utemöbler nu ska vi bara hittade lite tid att åka och inhandla också. Imorn efter jobbet ska jag köpa med mig lite gräsfrö hem, det är lite kala fläckar på gräsmattan här och där. 

 hejhej vår-Gryn!


 om man är lite förkyldhängig är man det ju bäst i sin plyschoverall från 70-talet, bekvämt ska re va!

hjälpas åt med kvällsmaten, Kinagryta.

 hoppa på cykeln och trampa dom 4 tramptagen in till stan

 komma hem med en Almedahls kökshandduk för 35 pix (bra fynd dom kostar ju 100-120:-) jag älskar Almedahls, och syskon tejschörtar, lite snöre&papper (två födelsedagar i familjen coming up i det närmsta) precisionsskruvmejslar på beställning från Linus (den minsta 1mm tjock, fattar hur tunn den är!)

Idag smsade för övrigt en Blocketköpare på vaggan. Samma människa ringde när annonsen precis kommit ut och sa hej finns vaggan kvar,  -ja svarade Linus  -hejdå! sa hon. Nu smsar hon idag (en vecka senare!) och undrar när hon kan hämta vaggan, Linus svara den är såld. Men du lovade ju..blabla buhu svarar kvinnan. Eeeeh? Come again. Du sa hejdå...? Blocket man måste älskhata´t. Vi fick oss ett gott skratt åt henne.


Inga kommentarer: