tisdag 25 mars 2014

loppis

 på loppis!

En sån dära livsviktig mjölkhållare, amen döfin, måste ha! Okej vi är numera bundna till att köpa ICA:s mjölk menvafan kvittar jag jobbar ju på ICA:)

en kökshandduk med diverse sanningar, I´ve highlighted the best for you;)

Sen vare en jättefin vas som jag kan visa senare om jag kommer ihåg, kamera-Linus köpte en fullt fungerande retrokamera för två guldpengar. Det var det för den här gången.

5 kommentarer:

Lovisa sa...

Prima fynd! Det börjar klia i mina loppisfingrar igen så jag tror Magasinet får sig ett besök på lördag. Handduken var klart dagens bästa!

Lovisa sa...

En sak till: Tomas i pantrummet på ditt jobb - vilken hjälte! Han snicksnackade lite med oss under de fem timmarna vi stod där och marknadsundersökte i måndags och när vi gick sa han: Tack. Så här mycket har ingen pratat med mig på flera veckor.

Karln borde bli veckans anställd, har du sett hur noga han skrubbar maskinerna nån gång?

Anna sa...

Lovisa
där började jag mammagrina typ (tänk att nån ska säga så här mycket har ingen,,,,) Tomas är ju anställd under lite "andra" former, jag pratar mycket med honom önskar att världen inte var så kall som den är.
kram!

Lovisa sa...

Förstår det, jag grinade nästan lite när vi satte oss i bilen efter vi var klara. Världen kan som sagt vara så kall...fint att han har ett jobb dock, tänk vad livet vore utan det. Något meningsfullt att göra och arbetskamrater. Hälsa honom från Tekniska verken-tjejen nästa gång du pratar med honom.

Anna sa...

Det ska jag Lovisa, gör´t imorn! Han gör ett strålande jobb, vansinnigt noggrann! Det är precis det där som jag känner är det ALLRA viktigaste att lära våra barn. Du vet, så väl i arbetsplatsens matsal som i skolans, när man ser en vilsen, blyg människa så drar man ut stolen brevid sig och ropar -DU får gärna sitta brevid mig! INGEN ska behöva gå en hel dag utan att bli sedd eller pratad med.