lördag 15 mars 2014

lörda

 Imorse var Skorpan den som sov längst, när hon kom tassandes var redan resten av familjen på nedervåningen. Jävla Grynet har lagt sig till med att vakna 05:30-06 senaste dagarna. Finns ingen värdighet i det. Alla som förstår vad man säger här hemma blir tillbakaskickade till sina sängar innan 07 (nåja 06:30 i bistra fall). Buhu gnällgnäll Grynet sover hela natten i sitt rum men vaknar förtidigt varför får man inte allt. Så jävla lite man begär. Linus fångade dagen med att spela tvspel, jag låg i andra soffhörnet och masserade mina svullna ögon, Grynet satt emellan oss och lekte. Nu tänker ni släck tidigare än 23-23:30 på kvällarna då så är ni inte så trötta. Nä. För då har barnen vunnit. Aldrig. Det ÄR vi som bestämmer, vi är vuxna och är uppe precis hur länge som vi vill varje kväll och äter godis. Igårkväll njöt vi faktiskt av en film som jag somnade 10 minuter inpå. För jag gör som jag vill och jag vill blunda och kolla på film. Jag och Stevie Wonder.


 Lekstund med kusinen, lika snörvliga och slemhostiga båda två, tur då kan man leka ändå. Grynstackarn har med åkt på skiten. Båda ungarna låter som två paket Gula Blend om dan i 30 år. 

 mmmm salladsblad

Övrig lördag har innehållit barnmatskok, Linus och Skorpan har fnulat med kameror (som dom gör mest) pysslat oändligt med målarbok, fönsterputs på övervåning.

3 kommentarer:

Karin sa...

Tipsa om vad det blir för barnmat till Grynet, jag har kört fast lite och dottern vill ju bara äta hemlagat!

Anna sa...

Tjena Karin! Asså dönyfiken, vart bor du och hur hitta du hit?

Här kommer en fågel, fisk och mittemellan (kött haha)

*vit fisk, potatis, dill, citron,

*färs, rotselleri, morot, pasta,peppar,oregano, tomatpuré

*kycklingfilé, rotselleri, morot, ris, paprikapulver, peppar

Alla tre kokas alla ingredienserna , körs med stavmixer och sen tillsätts rapsolja för sånt nyttigt fett! Grynet har faktiskt fått ganska "bitig" mat vi kör den inte helt krämslät, däremot tillsätter vi lite, lite extra vatten i den när vi värmer den så den blir krämig i konsistensens och inte så stabbig. Vi destillerar inga burkar utan tar vanliga diskade burkar. Barn nr 2 - det reder sig-ingen-fara-barnet;)

Karin sa...

Oki samma som här då typ, blev lite orolig att hon får för lite olika rätter, jag fryser in i muffinsformar, skulle aldrig komma på tanken med destillerade glasburkar =)

Haha inte mycket att vara nyfiken på, jag kommer inte ens ihåg hur jag snubblade över er/din blogg. Men efter att läst ett tag upptäckte jag att vi bebissimmade med Skorpans kusin Vilma och att din svåger(?) kommer från askeby precis som jag.. Så var det med det =)