söndag 16 mars 2014

sönda

 Imorse efter frukost, Skorpan på sin favoritplats. Världens varmblodigaste alltid naken eller som mest en ballerinadräkt på sig. Året om.

 Linus morgonrock låg i tvätten, klär sjukt bra i min.

 på förmiddagen fick vi ett telefonsamtal från Vidingsjö Korpen vi hade en gammal tipsvinst som låg och skräpade så vi åkte a.s.a.p och hämtade den samt firade med en ny runda!

 Vidingsjö i vårsolen (fast svinkall vind, tusan i skuggan var det vinter!) var the place to be, vi sprang på ALLA. Jobbarkompisar till mig och ett äldre par som bor i området där vi bodde förut. Dom är lite förtjusta i Skorpan & Vilma och har en balkong högt upp med utsikt över den lilla lekparken. Dom kom alltid ut och småpratade och är så himla rara. Tantalutten blev helt till sig när hon såg Skorpan och Vilma leka i skogen vid Vidingsjöspåret och stod länge och pratade med oss. 




 sjukt smidigt, Grynet somnar och vill sova länge, resten av familjen vill ut i vårsolen! Det här är nog marknadens billigaste variant, funkar super! Jag vet man kan använda mobilen men asså den här kostar 169:- orka grejgreja då liksom. Grynet vaknade och det var dax att börja med middagen men Skorpan ville absolut inte gå in, så hon och jag tog en promenad medans Linus gick in och började med maten. 

 men öh ser du nåt under mössan eller?

Skorpan är ju toksnorig och väldigt rosslig, ingen feber. Hon är typ oförmögen att få feber, har väl haft det 3 gånger (lunginflammation halsfluss o en gång till) allt som allt under sina 4 år. Får hon feber så kan man ringa doktorn för då vet man att nåt är knas. Grynet har också åkt på snoret och rosslet och under eftermiddagen kan man säga att hon kraschade lite. Inget ledsen, inget av barnen har ens gnällt, dom har kört på som vanligt när man hör hur dom låter så borde det nästan vara lovligt annars. Jag hade fan gnällt. Grynet har dock sett helt förstörd ut och när vi tempade henne hade hon 38,5. Så helt fräscha är vi inte här hemma. Föräldrarna friska dock. Imorn börja en ny jobbvecka på Maxi.

Inga kommentarer: