söndag 30 mars 2014

sönda mer kalas!

OMG vi kan ju enas om att Skorpans barnkalas var intressant bloggmaterial;) På ett dygn har det  inlägget 187 visningar! Ska jag vara helt ärlig så även om man var aningens föräldratrött efteråt så saknar jag kalaset lite nu, det är nåt med den där förväntan hos barn som man kan känna i luften. Kalaspirret, vad ska vi leka, vad får vi att äta, blir det fiskdamm?? Roligast var när alla barnen dansade så vardagsrumsgolvet gungade, vilket röj!

Idag har Skorpans kusin på Linus sida varit här och Linus föräldrar. Vi har haft en härlig lunch, promenad i solskenet och Skorpan har fått ännu mer fina presenter.

 Om farbror Erik kan hoppa hopprep? OM HAN KAN säger jag. Vi hoppade alla så dököttet skakade och Skorpan skrattade så hon nästan kissade på sig. Fan vet ni hur jobbigt det är att hoppa hopprep? Minns ni inte, testa säger jag bara!

 imorse passerade Skorpan sätta-bajs-korv...teckningen på källardörren och omgrupperade bajskorvarna lite. Vad jag skrattade, hon har ju konstnärstalang min dotter..vet inte vad som är bäst öronen, luggen eller mustaschen haha!

- vad gör du Grynet? suddig bild men på nästa bild busflinar hon så hela ansiktet blir ett russin. Hon bebisbygger med Skorpans duplo (läs suger på och slår bitarna mot varandra) för Skorpan har fått smålego i present. Nöjd Grynet fick ärva.

Inga kommentarer: