lördag 8 mars 2014

lörda


 Svängde in på gården strax efter 17, farsan och lill-Zlatan sparkade boll. Det Skorpan vill göra mest, sparka och kasta, helst ska Linus hålla bollen och Skorpan tar sats och sopar iväg bollen utav helvete. Sista gången innan vi gick in, stod Skorpan lite väl nära husväggen när hon sopade till bollen. Jävlar vad fort den kommer tillbaka då, pang bara rätt mellan ögonen. Ungefär där muttrade Skorpan nu går vi in! det var ju hög tid att sätta igång med middagen så det var ju inte så dumt. Innan vi gick in dök Blocketköpare av vaggan upp. Alltså Blocket hörni. Blocket is like a box of chocolate eller nåt, man vet ju fan inte vad som dyker upp. Idag t ex dök herr Hawaiishorts fleceetröja och fotriktig toffel med fru Fem storlekar för stor joggingoverall upp. Jag kan ju liksom aldrig vara tyst heller, varmblodig ser jag! hojtar jag till Hawaiishortsen (jomenvisst det är ju plusgrader sen en vecka tillbaka) Nä men jag åker ju bil, det är ju varmt i bilen skrattar Hawaiishortsen. Visst visst, men åker du bil i AFRIKA eller? Innan jag hann fundera på om jag skulle åka till i shorts till jobbet imorn, fastnade jag vid tanken ÄGER jag shorts?! Hmm hmm HMM kom fram till att ett par jeansshorts äger jag. Där ungefär var vaggan såld och dom höll på lite obekvämt länge med att försöka mosa in den i sin bil.

 3 x Gryn

Linus lagade enorma hamburgare som gjorde att jag knappt såg mitt ena barn på andra sidan bordet, dögott var det!

Nu är jag så trött, ICA Maxi-tröttmos (har ni varit det?) jävla trött asså. Kommer somna i soffan om 5 4 3 2.. Imorn firar jag med 12-22 och jouransvar för butiken, skönt att det är en liten butik.

2 kommentarer:

banditgrrrl sa...

Vad är det för camouflage-grej ni kör med Grynet?! PoP för att försvinna i stolen och den där dräkten för att försvinna mot hallväggen? ;)

Kram

Anna sa...

Hahaha asså det bara blir så..typ hela ti´n;)