lördag 29 mars 2014

kalasfin lörda!

 kalasförberedelser, Skorpan målade placeringskort, det var en av dom grejer som hon sa att hon ville ha när vi frågade henne, för det har Alfons på sitt kalas! Amen är det Skorpan som ska ha kalas eller är det pensionärsklubben som ska ha bridgeafton;)

 asså sätta-knorr-på-grisen är ju för töntar, Forsbergs lanserar sätt-bajskorven-nära-stjärthålet, 200% kuligare!

 Grynet gör ett trick, ge bloggpubliken något!

 aldrig har tiden gått så långsamt som när Skorpan väntade på sina gäster..

 laddad kalasmor!


Sen välde gästerna in med buller&bång och vi hade så kul! Lugn det kommer kalasmassor kalasbilder snart! Fotografen tömmer sin kamera!

 resten av den ljumma vårkvällen gick åt att testa presenter!


 testa spel och ascoola brallor!!

Grynet och jag tog lite kvällsluft!

Dagen i summa summarum: både vi och Skorpan har så fina vänner och vi är väldigt tacksamma för det och för att alla kom! Jag är nästan lika tacksam för att vårt boende är dubbelt så stort (som innan) och inhyser en diskmaskin efter dagens aktiviteter;) Nu ska vi fortsätta styra i köket imorn och förbereda lunch kommer ännu mer kalasare! Anna fokusera på horisonten och ta dig levande ur den här helgen;) Den som sätter sig ner och tar ett andetag är en tönt! Först ska jag svepa en whisky i farten, ahh min strupes ljuva guld.

Förresten hörni, jag sitter och kuckilurar på att köra en barnklädloppis på vår uppfart i början på sommaren. Det som kommer säljas isåfall är bebiskläder (för allt som är större än det använder vi ju igen duuuh). Färgglada retro bebiskläder upp till strl 74/80 typ. Snöa inte in på att vi har tjejer för det finns killkläder mä. Finns intresse?

5 kommentarer:

Lovisa sa...

Jag kommer och handlar till lillkusinen Greta!

anna sa...

Peeeepp!! Nån som heter Greta( f ö så himla fint namn) lär ju passa i våra kläder;)

Yvvi sa...

Vi hade 5-årskalas nyligen och då fick man sätta "kjol på Lykke". Skrev ut en bild på hennes huvud och ritade hennes kropp med tröja och leggins. Sedan ritade och klippte vi ut en kjol som de fick klistra dit med ögonen förbundna. Uppskattat värre! Tänkte att naae de kanske börjar bli för stora för detta men ikke. Det gick hem!

erika sa...

JAG kommer!! :)

Anna sa...

Erika!
det SKA du!