tisdag 11 mars 2014

tisda

Linus och Skorpan kavlade upp ärmarna idag och tog tag i trädgården, det har slitits upp skitfula buskar, påbörjat kantgräva ny rabatt runt huset och kapats trädgrenar. Dom gick ut efter frukost och höll på till 16:30 när jag kom hem från jobbet, Skorpan och Linus såg helt mosiga ut. Oj vad dom slitit och fint kommer det bli, bort med skiten och nu ska nytt planteras sen!


lunch på trappen i solskenet, vi har hittat trädgårdsmöbler som vi gillar men inte hunnit köpa än, så snart går det att sitta ute på "riktigt" Skorpan har plockat maskar och sniglar och varit fullt sysselsatt

Ja hon får såga, givetvis inte ensam men under uppsikt. Nu satte nog minst fem hönsmammor i vrångstrupen totalt;) Det där är lite Linus och mitt föräldraskap i ett nötskal, vi litar på Skorpan och hon beter sig därefter. Hon har alltid fått utrymme och svängrum och mognar efter det liksom. Man blir ju lätt stressad  (säkert ungstackarna ifråga också) när man hör ojoj akta försiktigt, nejnej du får inte, du kan slå dig och du fryser inte va du fryser inte vavava?? stup i kvarten. Man dör inte av allt, jag är säker. Skorpan hade ingen mössa på sig häromdan. True story. Är det kallt blir man sjuk och påven har keps. Var det någon som behövde barnvakt;)


Förutom att det är tisdag idag så var det äntligen min sista dag i en period av låånga dagar. Imorn är jag leeedig och i helgen! Hurra! Det ska tydligen snöa i helgen, vilken tur. Förutom att det är den "sista" jobbdagen så är det Linus och min femåriga bröllopsdag idag, jorå serni. Kvällens planer är att möla in chips, godis och glass för att inte somna i soffan. Jag har ju längtat ihjäl mig efter True Detective men tusan om inte det får vänta till imorn. Linus är helt dödad av heldags trädgårdsarbete och jag av massor Ica Maxi, vi KOMMER att somna i soffan. Stämpla ut och snusa högt brevid varandra precis som våra döttrar. 

1 kommentar:

karin sa...

Klart hon ska såga! Min son är i Skorpans ålder och har en hel verktygslåda med grejor, såg, mejslar, hammare och skruvdragare.. Han älskar att snickra och är kung på att såga och hamra =)