måndag 31 mars 2014

månda

 morronens mms till mig på jobbet, Grynet på väg att lämna syrran på föris. Plockat fram våroverallen, Anna ❤ stickade barnkläder, diwekt från 70-talet!

jag öppnade ytterdörren 15:40, dödstyst i huset, Skorpan ritade och Grynet sov. Skönt att landa i lugn, sen fortsatte Skorpan med att plocka fram pyssellådan hon fick igår av Erik&Ida sen pysslade hon länge. Berättade att dom lekt döda på dagis, hon och grabbarna. Låter skönt för fröknarna;) döda är ju rätt tysta. Vilket leder mig till tanken var det fröknarna som föreslog leken, jag vet att jag hade gjort det om jag jobbade på dagis!

fota mej FOTA MEEEJ sa Linus och vände på min telefon, blev skitbra. Sen gjorde han nåt han är bättre på;) laga mat! Det blev kasslergratäng jag åt två portioner. Till efterrätt delade vi på kalasrester:)

sen badade Grynet och Skorpan tills Skorpan tyckte Grynet kunde gå upp för att badvattnet var gult. Syskonkärlek gölligöll. 

Den här måndagen var fin trots det trista vädret och att lediga helgen var slut liksom. Det var en lugn och behaglig start på den här veckan. På jobbet rullade det på, slutade dagen med ett 6veckorsmöte följt av ett sånt där vanligt måndagsmöte. Morrondagen kommer gå i ett huj också, kollegan Klara och jag ska ägna dagen åt ett LEAN-projekt. Men nu är jag trött TRÖTT, jag gick upp 5:30 imorse och gör så imornbitti med ,så nu ska jag titta på tv en stund genom ögonlocken. 

2 kommentarer:

Lovisa sa...

Vad gjorde min man och våra kids idag medan jag var på jobbet? Påskpysslade, Charlotte har garanterat lekt död för det är en väldigt poppis lek här hemma och sen - juust det, barnen badade tillsammans. Caesar fick dock gå upp för att han inte godkände att Charlotte skvätte vatten på honom. Hon sa, jag citerar: Men så är det i simhallen. Han måste lära sig! Och syftade på vattenfallet i grottan. Joo, visst!

anna sa...

HAHA suck it in Caesar;) o vilken mysig dag!