torsdag 3 maj 2012

En trött familjen Forsberg såhär på kvällskvisten, ja eller dom 2/3-delarna som är vaken fortfarande. Klockan ringde 05:30 imorse, ingen ville gå upp allra minst Skorpan. Våra dagar susar fram snabbt och det känns som alldeles nyss när vi ses igen vid 14:40-tiden. Jag har veckohandlat och Linus hämtat upp Skorpis. In med alla kyl/frysvaror sen sticker vi vidare med Garnisonen och polisen som destination. Vi hade bokat tid(som man måste numera) för att fota/fixa pass till Skorpan. Det gick superbra och det räckte med två foton innan vi "satte det". Jag bokade tiden för en månad sen, inte helt lätt att få till en tid där det 1.) fanns en ledig tid ATT boka, 2.) jag och Linus hade en ledig dag samtidigt. När man skaffar pass till en minderårig så ska vårdnadshavarna fylla i en blankett och var vi båda inte på plats och legitimerade oss så var vi tvungna att skaffa ett vittne blabla..lättare så här!


påväg till polisen med bestämda steg, hon hade hellre åkt och tittat på ambulanser dom är ju sååå mycket coolare om du frågar Skorpan!

 ett par sommarleggings till Skorpans garderob / en liten kvällsprommis med destination glass (Skorpan fick en halv kula äpplekanel-glass och var i himlen)

 på kvällen lekte vi med kusinen på gatan, på Skorpans dagis finns en hopphage och hon tycker det är superkul och blev jätteglad när Markus ritade en här hemma!

2 kommentarer:

erika sa...

RE:
Tack snälla Anna! Det värmer när det kommer ifrån någon som jag själv tycker är en fantastisk mamma :) KRAM!!

Anna sa...

TACK! vad otroligt fint sagt av dig Erika!
bamsekram på dig!