torsdag 17 maj 2012

[ANNA] torsda

Syrran och jag rastade barnen i vattenpölar/lekparken i duggregnet i eftermiddags tills det var dags för henne och Vilma att gå in och äta middag. Skorpan och jag som redan ätit följde med dom hem, när vi kom in i deras hall fick Skorpan för sig att hon skulle ha mera middag. Maten som jag serverade tidigare, kasslergratäng, dög inte. Hemma hos Vilma serverades tortellini och det slevades in med besked, jag la mig i deras soffa och slappade när dom åt ( fan inte fy skam). När dom ätit klart, ritade och pusslade vi, Skorpan hade dock myror i brallan, den lilla studsmattan som står i deras vardagsrum hägrade. Jag sa att vi kunde vila ner maten en aning innan hoppandet drog igång, det höll hela en kvart iallafall. Sen hoppade Skorpan skiten ur studsmattan.

Bästa Majsan i lekparken i eftermiddags, regnjackan från 70-talet gör ju att man dör sötdöden en aning. Denna bild var kvällens mms till den arbetande fadern som längtade hem till oss.

Nähä nu ska jag ta en kopp te och fixa mig en äggmacka. Ögonlocken börjar hänga, klockan ringde ju 05:30 imorse, imorn ringer den samma tid jag är faktiskt rätt tröööött.

2 kommentarer:

Gittan sa...

Majsan sjöng så fint för mig i telefonen i morse: Lilla snigel akta dig,akta dig,akta dig,akta dig,akta dig,akta dig,akta dig,akta dig,akta dig,akta dig,akta dig....
Den värmde i kylan idag när jag sålde perenner. Finaste Skorpan! kram kram

anna sa...

Hihi Linus berättade det:) och snart ligger den lilla pjamasrumpan hos dig och sjunger! Ni kommer ha det så himla fint, vädret verkar bli riktigt hyggligt.
Massor kram till både dig och farfar!