tisdag 1 maj 2012

[ANNA] tisda

halloj gott folk!

Jag har inte glömt er, jag har spenderat min tid på jobbet bara. Imorn är jag ledig sen kör vi jobbhelg (torsd-sönd) så då kan det bli lite svajjig närvaro igen. MEN Linus gör ju ett himla bra jobb med att förse er med bildblogg så det går la ingen nöd på er;)

Imorse när jag låste upp portarna till stormarknadsslottet så var det inte direkt kö in. Jag stoppade ut huvudet och glodde över den öde parkeringen. Inte en själ så långt ögat kunde nå, vakna! kom och tjöp hade man lust att gasta. Det hade dock inte hjälp för ALLA låg och sov. Framåt lunch blev det lite ruljans iallafall, dock inte svettframkallande. Linköping var helt enkelt valborgsbakis. Dock dök en stammisgubbe upp efter en stund (honom kan man lita på), en mycket pratglad herre i övre 60-årsåldern som gillar att stå och gubbljugas och dra fräckisar en stund. Idag tjöta han om sjömygg i Ekängen och hur snygg Priso-personalen är. Den här karln känner ALLA. Framförallt min vän fru Eriksson som ju jobbar just på Priso. En typisk dag för vår käre man är att åka mellan Priso och Maxi, fika och spela på tipset.

Dagen på jobbet gick förhållandevis fort trots att det var så lugnt, finns det inte att göra hittar man ju på liksom. Bilresan hem från jobbet blev intressant, höll på att bli påkörd av en cyklist vid ett rödljus. Det slår om till grönt för mig (grön pil dessutom) precis när jag sätter foten på gasen kommer ett tantaskrälle susandes i 180 knyck från min högersida, rakt ut mot rött bara, en dödslängtan som inte gick att ta miste på. Hon upptäcker mig alldeles försent och får bromsa så hon nästan trillar av, jag kastar mig på tutan. Pensionärsmos på bildörren är ju det sista man pallar med efter en dag på jobbet.

Kvällen bjöd på lek med kusinen, oboy blev det ett kärt återseende (kusinen har varit i karantän i 1,5 vecka och innan dess hade vi ögoninflammation) dom hade verkligen saknat varandra! I skrivandets stund ska vi dra igång ett avsnitt Mad Men här hemma. Imorn är jag och Skorpis lediga, vi ska lapa sol i Trädgårdsföreningen. Morrondagen bjuder också på klippning för oss båda.


2 kommentarer:

banditgrrrl sa...

Åh! Jag vill också hänga i parken! Jag ska dock fram o tbx till Sthlm över dagen - nåt värst spännande är det inte eftersom jag aldrig ens lämnar stationshuset eftersom konferensen är där. Hade lika gärna kunnat varit i Gislaved för allt vad jag kommer märka av sta'n! ;) Puss på er

Anna sa...

Hahaha Gislaved liksom;) massor puss!!