söndag 13 maj 2012

[ANNA] Olles 3års-partaj!

I eftermiddags var Skorpan på sitt livs första "bjudkalas" och oboy har hon haft det bäst! Självklart var dom fler barn än Olle, hon och lillebror Bosse men man vet ju aldrig vilka barn som vill/får vara med på en blogg och det är ju inte vi några att avgöra! Linus och jag tog en härlig promenad i solskenet på Slakas vackra landsbygd så Skorpan fick känna sig stor som dom andra barnen och vara utan sina päron. Fiskdammen var självklart en riktig höjdpunkt och Skorpan 2 år fick sin allra första godispåse (om än en liten sådan) hon var i sjunde himlen och kunde inte sluta visa upp godisarna innan hon stoppade dom i munnen.








Skorpan var inte skitsugen på sin huvudbonad och för er extremt okunniga som behöver lite hjälp så var hon dr Spock. Nä det var väl ingen som trodde att vår unge skulle gå på maskerad som prinsessa va ;)?
denna hade hon på sig hihi, gotta love E-bay!

5 kommentarer:

Fru Eriksson sa...

Åhhh... Vilka bilder precis som vanligt kung Linus! Olle är super nöjd med kalaset! Söta lilla Skorpan som kapten Spock då... Ni skulle sett minen när fatet med glass, maränger, kolasås och strössel serverades, hon var i himmelriket vill jag lova! Olle kommer bli skit fin i presenten, vi gillarn skarpt hela familjen! Tack som f.. för idag vi ses snart!!! Kram

Fru Eriksson sa...

ursäkta mej fröken skorpan men självklart var du dr spock och för vem fan är kapten spock! skönt när man själv upptäcker sina fel ;-)

banditgrrrl sa...

Hittade du något där nere i buketten Anna?! ;) Hihi.
Hejja Skorkan a.k.a. idolen Spock!
Puss

Lisa sa...

Hi hi är ju våra grannars barnbarn =)
Slog mig först nu när jag såg korten. Vilken liten värld vi bor i!

Anna sa...

Hanna!
Hihi tack tack för fina dagen:) Linus mailar bilder till er!

Johanna:
Hahaha djupdykning;)

Lisa:
Men shit vilket sammanträffande, visste att dom bor i den delen av Ekis men inte precis var, världen är FÖR liten och Ekholmen mina gamla hoods är minst;)