tisdag 8 maj 2012

[ANNA] tisdag i rasande fart

Vardagsrummet 19:46

Barnet har precis somnat, Linus sjönk nyss ner i soffan med en immig ölflaska "tänkte gå ut och springa en runda, tog en dusch och hämtade en öl i kylen istället" haha precis min filosofi efter en lång arbetsdag. Samtliga familjemedlemmar hade 10 timmars dagis/jobbdag, så vi är lite möra. På mitt jobb gick det som vanligt i 180 knyck, lugnt på kundfronten men det finns ju en telefon som aldrig slutar ringa, kassaprylar som går sönder, sjukdomar att ersätta osv. Idag kvitterade jag ut mina nya jobbkläder. Vi byter skepnad om ett par veckor, totalmakeover kan jag säga, mer får ni se då! Dessutom hade jag medarbetarsamtal med en anställd, ett mycket bra positivt och inspirerande samtal. En jävlar-anammakvinna med ett stort hjärta är personen ifråga. Innan jag visste ordet av var dagen slut och dags att hämta upp Generalen. En synnerligen skitig General, sand runt mun och näsa, bruna händer och 5dl sand i varje byxslag. Hon såg lite ut som en panerad fiskbit. Hon hade busat ute hela dagen, härligt!! Fick stifta bekantskap med ännu en dagispappa, glada taxichaffispappan. Han stiftade bekantskap med min trosröv. Jag böjde mig fram för att tömma Skorpans byxslag innan vi hoppade in i bilen, när jag reste mig upp ropade han hej från den parkerade bilen brevid oss. Då fattade jag inte läget. Det gör jag nu, när jag böjde mig fram på stan lite senare idag och knöt skon, såg i skyltfönstret att taxichaffispappan förmodligen såg livmodertappen. Ja eller jag har ju skitstora trosor. Kanske ni redan räknat ut, känns inte som ministringmorsan va? Så där krossade jag era funderingar om ett par låga jeans, en tribal i svanken och ett V av två stringsnören som sticker upp. Sorry hörni.

Hem. Hiva ner Generalen i badtunnan och springa som en stressad höna mellan kök, badrum och sovrum. Vi bor litet, det är skönt ibland. Jag jonglerade matlagning, packa upp dagisväska, diska, bädda, bada barn och plocka smutstvätt i samma veva. Puh! Linus dök snart upp i hallen för att ta av sig skorna och kasta sig in i hushålls-cirkusen. När vi ätit pinnande jag ner på stan med snabba steg, hade 45 minuter på mig innan affärerna stängde. Mission hitta-klänning-till-junibröllopet accomplished! På vägen hem hämtade jag ut ett paket innehållandes min parfym som kom idag:). Hej vare gått idag, en sån dag som när jag får en ofrivillig paus står och steppar på stället typ och kommer på strax efter 15 att jag inte kissat sen jag steg upp imorse.

Dagens roligaste. Jag ger Skorpan en näsduk i bilen hem för snoret rinner lite. Hon fräser. Ut kommer en halv sandlåda blandat mer snor; åh neeej mamma det är baaajs!!



6 kommentarer:

Maria sa...

Åh herregud, medans jag läser texten spelas det upp som en sådan där svart-vit uppspeedad humorfilm i huvudet på hur er dag har varit..haha kul, tack för skrattet:)

Kram Maria (morsan med den där fula tribaltatueringen i svanken, dock inte något tros-v, häromdagen frågade Emil mig om jag hade shorts på mig eller om det var trosor...gissa svaret..)

banditgrrrl sa...

Hahha! Den ungen har lärt sig att se skillnad på saker!

Anna sa...

Johanna:
haha indeed;) Väntar Paris-inlägg!!

Maria:
Haha det var otippat;) Den BEHÖVER ju inte vara ful ju!

Maria sa...

Nej verkligen inte, min är det dock, fast jag har planer på att bygga ut massa så den jag har försvinner i vimlet:) (jag gjorde denna när jag var 19 och jag var så fantasilös att jag tatuerade en likadan som jag redan hade fast på ett annat ställe, skillnad nu:)

Anna sa...

En såndära första-skit-smarta-kommer-aldrig-ångra tatuering har vi alla;) min sitter under min svarta anarkiststjärna (jag hade mer vett att göra sen;))

banditgrrrl sa...

Den som väntar på något gott väntar inte för länge.... ;)