fredag 25 maj 2012

[ANNA] freda kväll

Igår i fikarummet, blippar telefon i väntan på min mat:

- Anna statusuppdatera du "ställer in matlådan i micron" eller? Undrar Bosse (handlaren) på mitt jobb.
- Meh! Nä! Tänk att jag inte ens har facebook*! (svarar jag näsvist)
- Vad gör du då?
- Läser Aftonbladet.
- Den ligger ju bakom dig på bordet också!

Alltså det är ju inte lika jobbigt att vänta på saker efter smartphonens intåg och vem fasen vill läsa "pappersnyheter" dom är ju gamla samma minut som dom lämnar tryckeriet!

* alltså jag är ju too cool for school liksom, bah FB det tåget hoppa man ju aldrig på, såå 2004. Äh känner mig lite untouchable när folk för miljonte gången (hej hybris) söker på Anna Forsberg å så finns jag inte där hihi. Jävligt untouchable att kavla ut sitt liv på bloggen..


Efter middagen idag tyckte Linus att jag skulle ta en tur på stan på egen hand och köpa mig någe fint (och det gjorde jag!). Han har en förmåga min fina man att se när nåt sånt är behövligt och jag älskar honom för det! Han och Skorpan lekte med kusinen och Markus i lekparken när jag gick iväg. I skrivandets stund är klockan 20:45 och Linus kom nyss upp ur garaget, han har tvättat den ena bilen. Nu ska vi krypa upp framför  denna !



1 kommentar:

Lisa sa...

Ja det verkar som om kanten på blöjan har legat lite dumt. Är lätt hänt tyvärr.
Sen har dom varit ute i värmen och blivit svettiga. Och det i kombo med att han gjort nr 2 slutade i ett hemskt sår. Men idag är det mycket bättre, mindre rött och han verkar inte ha ont av det. Håller tummarna för att det är bra tills på måndag =)

Ha en trevlig helg!