torsdag 10 maj 2012

[ANNA] Förhalaren med stort F

...ligger inne i sin säng och ska sova. Hon pratar högt med sina gosedjur (Mållgan, Alfons, Barbapapa och Kompis (ugglan) det är ett himla tjötande, hon pratar om vilka som sover nu (farmor, farfar, Markus, Vilma, Maria, Viktor, Jesper och pappa). Nyss ropade hon in mig för att tala om; "att det regnar, massor, det är sant". Tack Skorpan, då vet jag, märkte inte ett skit av det ute i vardagsrummet. Det är mycket, faktiskt, sant och säkert sist i meningarna hon vet bestämt ni;) Alltså substantiv och namn fattar jag att man lär sig förhållandevis lätt, men dom där är spexiga att hon snappat upp och förstår.


 Vi bor 1,5 minuter från Stora Torget idag tog den lilla sträckan 45 minuter. Anledning, männen som städade soptunnor med sin städmaskinbil. Så vansinnigt spännande, först stod Skorpan en bit bort och utbrast ÅH! NÄMEN! Då började städgubbarna prata med henne, hon blev skitmallig och så fick hon stå precis brevid. Lyckan var gjord och vi blev kvar tills dom var klara. 

Nu har jag precis varit inne igen hos Skorpan. Skorpan ska bara Alfons Åberg Forsberg. Det ska drickas, snytas näsa och bytas blöja, liteglanna [litegranna] bara. Gå in på förhala.nu och Skorpan lär dig allt om konceptet och hur du blir en förhalare av rang.

2 kommentarer:

Linus Forsberg sa...

jag hade precis tänkt att skicka ett sms och fråga hur ni har det men nu vet jag haha.

dags att ta på sig den dära halsbandsgrejen...

Anna sa...

Hehehe hon somna tillslut när morsa sa till på skarpen;) Har precis druckit ett glas vin över telefon mer fru Eriksson och smidit planer till imöra:)