söndag 30 maj 2010

[ANNA] Söndagspromenix!

Idag idkade Forsbergs sin favoritsyssla, promenad. Vilket väder dagen bjöd, solsken och värme! Först var vi...
..här............ ........... ..fortfarande här.... .............. sen kom vi hit
90-talsöra*.................... ..här............................. ... där..
...påväg därifrån... .. sen åt vi lunch på stan och Skorpan sov.

* 90-talsöra; örat på bilden har rester av sju hål, det andra har tre, i alla hängde silverringar. Det var jävligt coolt på 90-talet. Lika coolt som svanktatueringar, tribals och tandsmycken.

På bilderna ser ni Skorpans sprillans nya parasoll, som ska skydda den liljevita hyn från solens elaka cancerstrålar. När vi åt lunch på Cioccolata(ni vet där folk alltid ska parkera sina flashiga Dodge Vipers/Porschar mm utanför) så kom en liten parad på tre raggarbilar och passerade ett par gånger. I bilarna satt diverse av samhällets bottenskrap( tre tänder och tätt mellan ögonen, heta kvinnor med armar som skogaholmslimpor i försmå linnen). Linus tyckte att det såg ut som dom satt och drack läsk i bilarna. Det visade sig snart, när två av dem gick klev ur och försökte slita med en oskyldig cafégäst att dom druckit vuxenläsk. Sån läsk som gör att kroppen blir gelé, tungan växer och är i vägen i munnen.

1 kommentar:

Sarah sa...

Hahahahaaaaaaaa

90-tals öra! Jag älskar det. Jag hade det också, men inte så många som sju hål i ett öra. Mest fyra. Svanktatueringar är rohoholigt tycker jag och tandsmycke det har jag. Men eftersom jag ser ut som en häst när jag ler med öppen mun så syns den ytterst sällan!