onsdag 12 maj 2010

[ANNA] Storhetsvansinne? Okej lite kanske..

Tidigt imorse vid 05:10 ungefär, försökte jag, Anna Elin Elisabeth Forsberg, släcka solen. Det misslyckades.

Jag vaknade av att Skorpan grymtade lite från sin vagga och märkte att det var jätte ljust, störande jätte jätte ljust, borta vid fönstret. Yrvaken fumlar jag bort dit i tron om att jag glömt "amningslampan" tänd sist jag ammade. Snart blir det härligt mörkt igen tänkte jag samtidigt som jag tryckte på strömbrytaren. Inget händer. Jag trycker en gång till(för man har ju varit med om lampor som inte går att släcka..eller?). Efter tre försök inser jag att det är solhelvetet, så det var bara att leva med det och gömma ansiktet bakom Linus, då blev det någorlunda mörkt. Jag hatar när det är ljust i sovrummet, skitårstid!


Mina vänner Emil&Viktor har nya skitflashiga mobiltelefoner. Tror den heter nåt med HTC. Den är mäktig som fan iallfall. Man kan ringa från den och ta bilder bland annat. Sen har dom helt sjuka applikationer, ursäkta appar, till dom. Dessa appar gör att telefonerna får eget liv, dom kan typ veta vad jag ska äta till kvällsmat innan jag vet det. Slår vad om att det finns en app som kan släcka solen på beställning. Ladda hem den och hjälp till nu killar!

2 kommentarer:

Evil Emil sa...

Ironiserande om barns gillande och fascination över deras nya klappar ska man vara försiktig med. Dessa små liv kan ha svårt att snappa upp nyanser som just ironi.

Anna sa...

Vem var ironisk?! Inte jag;)
kram på dig mitt barn!