lördag 1 maj 2010

[ANNA] God morgon skitunge!

Linus åkte till Mantorp Park imorse på banträff. Innan han åkte skulle han byta blöja på Skorpan så att jag kunde stanna i sängen. Efter en liten stund ropar han på mig inifrån Skorpans rum där vi har skötbordet. Han hade en smula förtvivlan i rösten så jag for upp. Skorpan har bajsat rakt ut, bokstavligen, på golvet. När Linus tog av henne blöjan(som även den var full) så passade hon på, och jävlar vilken fart det är på det. Hon kommer kunna sommarjobba som gödselspridare. Som tur är så jobbar ju Linus inom vården och jag har jobbat på sommarkollo för utvecklingsstörda, så bring it on Skorpan. Vi har sett värre, vi tar på oss regnkläder om så behövs. På sommarkollot har jag varit med om saker som fått mig att välja en lite lättare lunch ibland, så nä kom igen Skorpan!


Pyjamasen "Stinky" har vi i både rött och grönt här hemma. Baksidan ser passande ut så här:



5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Anna norrlandstoken Lena här igen :) haha ja vilket tryck det kan vara ur dessa små rumpor! Jag håller med, jag jobbade inom vården i några år innan jag flyttade neråt södern, så nog har man sett det mesta. Blev kastad bajs på mig en gång, du skulle sett mina "Matrixmoves!" fick inget på mig, men väggen fick sig en färgklick. haha vilket fräscht inlägg jag skriver :P Iaf Skorpan är ju då så söt så man får ju ont i tändern! Ha en fortsatt trevlig helg! Kram LenaLa

Linda sa...

haha, vilken syn!
skön start på dagen - för Skorpan också gissar jag :)
Du frågade om gympan, och ja vi fick fixa pippi-kläder själva. det var astrid lindgren-tema och matildas grupp fick lotten Pippi. Men det var valfritt om de ville klä ut sig eller inte.
Vilken söt ask Klara hade till Skorpan!
Go hon är.
Kram och trevlig lördagkväll

Anna sa...

Lena!
Tack! Ja hon har fått även våra tuffaste killkompisar på fall;) Matrixmoves har man övat in du! Skapligt snabb man är med t ex en kräkshandduk när man hör att det är på väg:)

Linda!
Pippikläderna är verkligen helt bedårande, får för mig att Matilda är lite lik Annika i Pippi.Som sagt butiken Handmålat har verkligen jättefina saker till alla presenttillfällen till ett okej pris!

KRAMAR på er båda!

Sarah sa...

Finns den i vuxenstorlek?

Anna sa...

Dom finns inte i vuxenstorlek, har kollat:) Jag hade inte bangat på en sån själv hahaha.