fredag 28 maj 2010

[ANNA] Fredagen!

Jaa ni gott folk nu sitter ni väl där hemma i stugorna och undrar vad styr egentligen familjen Forsberg med idag egentligen? Jo nu ska ni få en uppdatering. Vi gör inget extraordinärt direkt. Efter en låång sovmorgon(galet skönt) så började vi dagen med att konstatera att lilla Skorpan har vuxit ur en del kläder nu. Hon kan ha det mesta i storlek 56 fortfarande men vi kan börja plocka in lite storlek 62 också. Hon har massor fina kläder, möjligen behövs några mysbyxor till. Barn ska ha mjuka sköna kläder i mjukt tyg, det är våran filosofi! Skulle aldrig ta på Skorpan något obekvämt bara för att det är snyggt, det gör knappt Linus och jag själva liksom! Vi är familjen mys.

Efter att ha inventerat lite i hennes byrå styrde vi stegen ner på stan. Lunch på Sibylla, här blir vi inte smalare inte! På eftermiddagen hade jag tid hos frisören för klipp&färg, första gången efter förlossningen. Det ni mina vänner, det var som en heldag på spa, trots att det bara var två timmar. Men oj vad skönt att sitta med en kopp kaffe och skorpor med ost och bara bli ompysslad. Underbart med hårbottenmassage och inpackning. Mitt hår är nu lent, glansigt och doftar som en sommaräng. Linus och Skorpan hämtade upp mig hos frisören, en tur till Lucullus där vi bland annat köpte färska jordgubbar. När vi kom ut från Lucullus så möttes vi av jordens undergång typ. Regnet pissade ner, det haglade och blixtrade. Så vi fick snällt stå och trycka med en skock folk under taket tills det värsta dragit förbi. Sen halvsprang vi hem med två kassar, en stor kartong och barnvagn smidigt!

Dom som har öppna spisar här på s:t Korsgatan 10(inte vi) meddelar att det haglade in genom dom(fast man bor på bottenvåningen) man måste ju bara älska det här gamla rucklet till hus. Charmigt och med en viss lantlig bohemkänsla. Fråga till exempel Viktor&Frida om när dom hade en ruttnande fågel i sin köksfläkt så det trillade ner likmask ur köksfläkten. Aja billig hyra, låga förväntningar och en underbar gemenskap har vi iallafall, vem behöver mer? Nä nu ska vi äta kvällsmat!

Trevlig fredagskväll på er!

2 kommentarer:

vi i a:t sa...

haha innan vi fattade vad det va som lät och vad det va som kom ner i öppna spisen ;)
Ha en mysig fredagkväll där uppe.
puss på er

Anonym sa...

Äter ni Skorpor?!!!