måndag 10 maj 2010

[ANNA] Föräldragrupp/finbesök.

Okej föräldragruppen var väl ingen höjdare. Jag vet inte om jag är glad eller ledsen för att jag hade rätt. Vi var världens minsta grupp, fyra familjer. Eller tre mammor med barn och Linus, jag&Skorpan. Jag förringar absolut inte konceptet, det är säkert skitbra om man är nybliven mamma och inte har så många att umgås med. Nu var vi ju som sagt väldigt få men det räckte när de tre andra ungarna började gasta för full hals. Samtidigt som man skulle föra nån slags diskussion. Skorpan vet dock hur man beter sig och såg nästan lite skrämd ut när dom andra barnen skrek rakt ut. Mammorna var dock jättetrevliga men som sagt det enda vi hade gemensamt var att bo i innerstan och ha barn. Dom var väldigt avslappnade och hade inga problem med att alla tre samtidigt hiva fram bröna och börja amma framför Linus. Det var skönt att dom inte tyckte det var besvärande att det fanns en man i rummet, så att Linus i sin tur skulle känna sig ännu mer "utanför". Men jag det blev lite väl mycket vårtgårdar t om för min smak en stund, man kanske inte behöver typ ta av sig i bar överkropp för att tillgå den lilla vårtan. Efter denna lite halvbortkastade timme mötte vi upp Ditte&Tobbe som kom in från Mjölby för att träffa Skorpan. Dom har inga barn men vi har fan så mycket mer gemensamt med dom. Vi avnjöt en väldigt god kaffe på..nä Daniel jag tänker inte ens säga det;) Skorpan fick en väldigt fin body, så fin att jag lika gärna kunnat valt den själv. Märket var nytt för mig, Minymo, danskt. Som sagt danskarna vet vad dom gör.

Har märkt att Skorpan börjat se väldigt stor ut på kort, hon lurar er. Hon är en liten, liten snörpa på 4100g fortfarande.

5 kommentarer:

Anette sa...

Åh, vilken underbar body! Ja jag har också tänkt på att Skorpan ser så "stor" och vaken och med ut nu :) Men det är ju som det ska vara!

ditte sa...

Tusen tack för en jättetrevlig fika.. Skorpan är helt underbar! Skulle kunna sitta kvar med henne i famnen än! Kram

Anna sa...

Anette!
Det har verkligen hänt massor med Skorpan, som sagt vaken och med "pratar" för fullt och man kan framkalla skratt.

Ditte!
Nöjet var helt på vår sida, vi får helt enkelt ses jättesnart igen så får du mer Skorpan-tid!
kramar!

Öhrn sa...

Det var trevligt ni! Vilken söt unge ni har gjort och det är ju inte alla som lyckas med. Bra jobbat.

linus sa...

tack bjärnis!