tisdag 12 januari 2010

[ANNA] Vackert så det förslår!

Det är så galet fint idag, allt är verkligen täckt av rimfrost. Så här hade det gärna fått se ut ända sedan första december. Idag jobbade jag öppning på jobbet( det är ungefär lika sexigt som det låter, jag HATAR att gå upp tidigt). Det passar inte mig, jag sover skitdåligt, framför allt nu när bebisen har raveparty i magen mellan 03-05. Det går ju inte att ens att sminka sig snygg sådär dags. Mitt ansikte ser ut att tillhöra ett lik som legat i Stångån i ett halvår, svullet är bara förnamnet. Nog om det, finns ju faktiskt folk som är fattiga och svälter(varför dom inte tar ut pengar fattar jag inte?). Linus har varit ledig idag, eller ledig och ledig. När jag kom hem hade han (och Viktor) slängt ut granen och julsakerna var ihopplockade. Som extra smör på laxen så hade han också fått en köpare till vår "skit" som låg ute på Blocket. Jag har precis klickat hem ett nätfynd, tack Anette! Det blev ett bäddset till barnvagnen för 143:- INKLUSIVE frakt.


Kollade tvtablån förut. Alltså allvarligt den där Ansi kan ju inte va normal. Eller är CRAP-booking det nya, och hur funkar det?!

Ikväll börjar vi kolla på den kritikerrosade HBO-serien the Wire. Den ska tydligen vara DET bästa. Mina förväntningar är inte alls för höga.

1 kommentar:

Anette sa...

Kul att kunna hjälpa till!