onsdag 20 januari 2010

[ANNA] P3 Guld.

Igår satt(låg) vi bänkade framför P3 Guldgalan. Jag älskar P3, köksradion skvalar P3 hela dagarna. Lilla Al-Fadji och Henrik Torehammar är nog min favoriter. Kontorsradion på jobbet får bara in Mix Megapol och East FM(det är så nära snäppet bättre än tystnad att det fan är knappt). Nu kan jag ju långt ifrån hålla med om hur prisfördelningen föll ut i vissa kategorier, som årets nykomling och årets grupp. Folk som känner mig vet att det lätt slutar i ett Tourettesanfall om jag pratar om Kent. Däremot gillar jag Johnossi å det grövsta. Det var en trevlig liten gala på det stora hela, briljant hur svår Karin Dreijer lyckas vara. När eftertexterna började rulla skulle jag bara vila ögonen lite, då var klockan 23. Min man väckte mig kvart i tio idag. Helt otroligt hur trött man blir av att vara gravid. En dag på jobbet tar knäcken på mig. Men från och med idag börjar jag jobba halvtid, ska bli underbart. Så idag står 16:30-20 på schemat. Nu ska jag styra upp lite lunch åt oss här hemma.

Hej på er!

2 kommentarer:

DanielC sa...

Håller med om Johnossi! Helt grymma är de! Amanda Jenssen var också svinbra. Jag gillar ju Kent, men jag håller med om att det är trist att ge dem priser när det finns andra mer hungriga band. Och hur kul är Lars Winnerbäck egentligen...?

Anna sa...

Haha Lars Winnerbäck är lika kul som min döda farmor. Nån på Corren recenserade hans senaste platta och tyckte att det var mycket Coldplay över den. Om Chris Martin ser det köper han Corren och lägger ner den, skulle jag gjort. Kent vältrar sig lite väl i sin egen självdyrkan. Det första jag sa när de lästes upp som vinnare var; aldrig i helvete att dom är där för att ta emot priset. Kändes nästan trist att ha rätt. Som sagt släpp fram andra band. Kent får tillräckligt med uppmärksamhet;)