måndag 18 januari 2010

[ANNA] Simpelt som gröna små äpplen.



Idag bjuder jag er på en favoritlåt med Monica Zetterlund (detta var det bästa jag hitta på tuben så ha överseende med videon eller gå in på Spotify). En riktig måbralåt jag älskar den. Kärlek och lycka är simpelt för mig. Min enda dröm och planen med mitt liv är: barn, att få vakna brevid Linus tills jag fyller minst 90, att min familj och vänner mår bra och en sommarstuga vid en sjö. Det är det, men för mig är det allt. Jag ser mig själv i Linus famn på farstubron till vårat landställe och på gräsmatten leker vårt/våra barn. Sommarstugan kostar pengar men det andra är gratis.


Idag har jag återhämtat mig från stressiga dagar på jobbet, sovit ut och sedan ätit lunch på Fräckas med Frida&Johanna. På Fräckas hittade jag dessutom familjen Eriksson/Göransson. Lilla Olle åtta månader bjöd på stora tandrika leenden. Jag längtar om möjligt ännu mer efter vår bebis. Idag kände jag mig lite inspirerad av 1940talsmode så det fick bli grå ylleklänning, brosch från Make up Store och min värmande fejkboa.

När jag bad Olle om ett leende för kameran sträckte han ordentligt på sig och gav mig det här.

3 kommentarer:

Olles morsa sa...

Hej Anna... Det var jätte kul att ses, himla länge sedan! Blir lite små avis på allt spännande ni har framför er! Måste ses snart på en fika antar att det blir massa bebis snack!!!! Sköt om er sålänge!

Anna sa...

Då jämnar det ut sig med att jag är avis på att ni redan HAR ett barn:). Klart vi ska ta en fika, ni har ju hittat till min fritidsgård(Fräckas) nu. Ta hand om er och pussa Olle!

Anette sa...

Åh så härligt att höra den gamla godingen igen! Och du har så rätt, försöka vara lycklig och uppskatta familj/vänner som är det viktiga, inte en massa materiella ting!
Söt du är i vanlig ordning och så stor Olle blivit :)