lördag 9 januari 2010

[ANNA] Allting har inte en mening.

Idag har jag varit ledig, började dagen med att städa badrummet. Sen lunchade jag med Malin och tog en vända på stan. Jag köpte en skiva och ett kort för att sprida lite ljus hos någon som har det nattsvart. Jag letade efter ett "Jag är ledsen att du har cancer det finns fan ingen jävla rättvisa i den här skitvärlden-kort", det fanns inte. Jag funderar på att starta ett kortföretag när jag är mammaledig, för alla dom tillfällena som ett tulpankort med guldram inte funkar. Vad hände med "Hörde att ni ska skilja er-äntligen!", "Synd att han träffat en annan, men han var väl egentligen för snygg för dig", "Jasså fick ni ett utvecklingsstört barn- dom är ju sååå söta!", eller "Jag har hiv- kanske du med".

Just nu tvivlar jag hårt på karma. Tydligen kan man viga sitt liv, bokstavligen, åt andlighet. Arbeta på hem för misshandlade kvinnor i Indien, finna sinnesro i ett avlägset kloster. Finnas där för människor i kris och alltid förstå och en finna en väg ut. I mig växer livet, i dig döden. Det är påtagligt.

3 kommentarer:

linus sa...

det finns varken karma eller gud. du står själv och ensam emot allt och alla utan hjälp, utan hopp och med ett mörkt, kallt slut som belöning.

men det är ju inte helt slut än. vi håller tummarna och hoppas på det allra bästa.

Johanna sa...

Oj! Det suger, minst sagt! Puss på dig vännen

anna sa...

Jag köper ALLA dom korten lätt! HAHAHAHA