måndag 4 januari 2010

[ANNA] En snabb update innan jobbet!

Sen i torsdags har det bara varit jobb, och nu är den är gravida kvinnan trött! Igår somnade jag bokstavligen bakom Linus rygg. Han satt upp i sängen och tittade på tv, av någon anledning vill jag lägga mig bakom honom. Somnar på en millisekund och vaknar efter en stund i pöl(the size of Berings hav) av dregel. Har sovit länge och gott i natt så nu har jag lite nya krafter att göra av med på jobbet, men en ledig dag snart vore inte fel! Igår fyndade jag på Tradera, en sk Tricot-slen, en elastisk bärsjal som man kan använda till nyfödd-upp till 18kg bebis. Eftersom jag inte vet alls om den är bra eller inte och den kostar nypris ca 600:- så har jag spanat på Tradera. Jag har bevakat några som gått för 3-400:-, men så igår lyckades jag spana precis när en ny auktion kom upp. En "köpnu-auktion" för 120:-, osannolikt bra! Min plan om jag gillar den är att den är smidig att ha här hemma när jag är själv och förmodligen bär bebis hela dagarna.
Man kan knyta sjalen på olika sätt, här är ett av dem.

Detta var förövrigt mitt premiärblogginlägg från min (lite vår) nya lilla 12tummare till laptop. Jag är mycket nöjd med den!

6 kommentarer:

Malin sa...

Å va mysigt med bärsjal, back to the roots!:)
Jag är fikaledig i stort sett hela veckan
om du vill ta en fik! Puss

Anna sa...

Visst serru stumpan, nu letar jag bara Winnie Mandela-klänning och en banankorg så ska jag ha ungen på huvudet när jag går till brunnen;) Ska kolla hur jag jobbar i veckan, självklart ska vi fika!!
puss

MalinKrull sa...

Min kompis har en sån sjal till sin bebis och den är verkligen fantastisk!

Anna sa...

Vad fint att höra! Jag är riktigt peppad/nyfiken!

Mina sa...

Hej Anna!
Mia (Wilhelmina) på Maxi här! Gillar er blogg skarpt!! Har ingen bärsjal själv men har provat en sådan som du har köpt. Den är mycket bekväm men det blir varmt under så många meter tyg så se till att inte ha för mycket kläder när du använder den är mitt tips! Eftersom den är så lång hade jag stora problem med att vika ihop den, men du kan säkert uppfinna nåt fiffigt sätt!

Anna sa...

Tack Mia, kul att du läser vår blogg!! Då ska jag anteckan; använd mycke deo, lite kläder och snurra den många varv:)
kram på dig!