fredag 1 januari 2010

[ANNA] Året som gått..

Januari: Jag gör slag i saken och skriver in mig på Ingelas körskola.

Februari: Har min första körlektion.

Mars: På julafton -08 friade Linus, så den 11/3 gifte vi oss på Linköpings slott.

April: Jag betar av körlektioner och försöker psykiskt överleva ungdomsgården som råder på körskolan.

Maj: Kör "halkan".

Juni: Vi åker på bröllopsresa och någonstans där i trakterna blir bebisen till( klyschvarning). När jag sitter på planet hem från bröllopsresan går min farmor bort och lämnar oss med stor saknad. Som tur är händer det en massor annat fint samma månad som dämpar det dystra. Jag kör upp och blir stolt innehavare av ett körkort. Sedvanlig midsommar firas på Gripenberg. Nånstans efter midsommarhelgen kissar jag på stickan och bebisen är ett faktum.

Juli: Farmor begravs. Vi går på semester i mitten av månaden. Tror det är här i trakterna som jag får en ny vän, Frida D.

Augusti: Semestern sträcker sig en liten bit i augusti. Vi åker på en roadtrip längs Österlen, helt underbart. Vi bor på mysiga bed&breakfasts och njuter av svindlande vackra vyer. Sista dagen i månaden går vi första gången till barnmorskan, skriver in oss och får ett ultraljud. Nu börjar allt kännas väldigt verkligt.

September: Vi berättar för dom närmsta om bebisen. I mitten av månaden åker jag på jobbresa till Barcelona och berättar då även för mina jobbarkompisar.

Oktober: Min svärmor fyller 50år.

November/December: Vi börjar bygga ett lite näste för bebisen, prylar/kläder inhandlas och en barnkammare börjar ta form. I takt med att min mage växer så växer otåligheten. Vad är det för liten person som är halva mig och halva Linus som gömmer sig därinne? Vi är för första gången lite långlediga(4 dagar) över jul och njuter av det. Där är väl där vi är nu ungefär.

Inga kommentarer: