lördag 16 januari 2010

[ANNA] Teatime&Robinson.

Hemma hos Forsbergs är det dags för te, kaka och Robinson. Otroligt nog är fru Forsberg vaken. Igår hade jag en minst sagt utmanande kväll på jobbet. Det var stora problem i betalkorttrafiken i alla ICA-butiker. Detta orsakade en mindre katastrof på jobbet, massor kunder, långa köer och ett självbetalningssystem som låg nere. Som extra smör på laxen funkade inget i dataväg i princip. Så igårkväll stöp jag i sängen med hård och öm bebismage. Imorse ringde alarmet 05:30. För att förgylla min jobbmorgon idag så funkade ingenting till en början heller, men som tur var styrde skutan upp sig snart! Så den här jobbdagen har avlöpt utan större problem(men jäklar vad kunder det har varit). Jag gjorde två insatser att försöka städa upp den brungrå oceanen av smältvatten med inslag av grus från alla kunders skor innanför entrén. Det var inget jättetacksamt jobb och resultatet höll i sig lagom tills jag ställde ifrån mig skrapan. Så om du läser bloggen och vill besöka Ica Maxi så ber jag dig allra ödmjukast och vänligast att antingen torka av fötterna ordentligt eller varför inte ta med inneskor?
Nyss vann jag en Traderaauktion på min favorithårspray från Redken. Till det facila priset 128:- istället för normalpris ca 300:-, jag är minst sagt nöjd.

Nähä ni imorn ringer min klocka 05:30 igen. När jag kommer hem från jobbet då, så ska jag krypa upp hos Linus och bara sova o sova.

2 kommentarer:

banditgrrrl sa...

Du är en liten hjälte baby! Puss på värsta bästa KL!

Anna sa...

Tack det var snällt:) jag hade många fina medarbetare med mig!
puss