söndag 24 januari 2010

[ANNA] Hemma igen.

Hemma igen efter en lyxig och avslappnande helg. Jag har badat så jag nästan tappat huden. Idag sov vi länge och avnöjt sedan en riktig brakfrukost. Efter frukosten badade vi(igen), sen masade vi oss ner på stan. Det slutade i lunch på Coffeehouse by George och lite reafyndande på MQ och Polarn&Pyret. På PoP fanns det hur mycket fint som helst på rea, så jag fick lägga band på mig och vi kom därifrån med en mössa. Väl hemma så har vi inte gjort många knop, bäddat rent, sorterat tvätt och beställt hem pizza. Imorron börjar jobbveckan, som skönt nog innebär halva arbetspass. Jag tror jag har typ nio arbetspass kvar, sen ska jag välförtjänt njuta av det lugna livet som hemmafru ett tag. Hur länge det blir beror på när bebisen väljer att titta ut.

Varsågoda här kommer lite bilder; Badet, till min förtjusning kunde man byta färgen på lamporna i badet(till fem olika!). Världens mysigaste kvarterskrog, Durkslaget. Lite shopping från idag, jag slogs av att mina brön är större än huvudet på en tvåmånaders baby numera. Sista bilden är min fucklagamatviköpermat-min.


2 kommentarer:

linus sa...

Gött var det!

Anette sa...

Du har verkligen haffat en härlig man! Men han har ju lyckats snärja en härlig tjej också :)
Så skönt ni verkar ha haft det! Längtar efter nån sån helg jag med, men samtidigt skulle jag nog sakna Melvin massssor...