torsdag 1 augusti 2013

[ANNA] torsda

 kul sällskap haha

Vi har tillbringat hela dagen, då menar jag heeela dagen med att bada i Himna. En härlig dag förutom att det var sjukt mycket bin där, både Vilma, Linus och Skorpan lyckades få sig ett varsitt stick i fötterna. Så åker ni dit ha skor på er när ni går i gräset så är ni safe!

Nu ska jag försöka ta ett djupt andetag och få ådran i pannan att sluta bulta. Nä ve och fasa om era barn skulle se en utvecklingsstörd människa innan vuxen ålder *. Kan bli men för livet hörni. Eller det kanske smittar? Gör det? Hoppas inte för jag tror jag badade i samma pool som en tjej med Downs syndrom idag. Förbannade skitföräldrar, skitmänniskor skämmes på er. S K Ä M M E S. Södertälje kommun är hemskt välkomna att lägga boendet i min trädgård bara jag får tag på ett hus nån himla gång!


* borde man inte kunna ha dom i safariparken i Kolmården? Då kan ni ju åka linbana över och titta lite på säkert avstånd eller köra bil och spana lite med uppvevade rutor. Obs mata inte!

4 kommentarer:

Lovisa sa...

Jag såg det där också och kräktes några liter. Fy fan rent ut sagt på sånna människor.

De som skriver alltså, för att inte skapa missförstånd :-)

Anette sa...

Hemskt!

Anna sa...

Lovisa&Anette!

Eller hur, man vill ju liksom bara läxa upp dom ( dessvärre hjälper nog inte sånt på den typen av människor:/)

Jessica sa...

Fy faan så förbannad jag blir, alla är väl för tusan lika mycket värda! Vilka idioter det finns, jag kan också tänka mig ha boendet på min tomt, ska bara köpa ett hus först ;)