onsdag 14 augusti 2013

[ANNA] tisd/onsd

Igårkväll kände jag inte för att blogga (alla som trodde att jag födde barn räcker upp en hand, jupp kan varit därför jag sket i´t). Roligast (eller?) är dom som sms:ar bara för att se om man svarar eller inte för att då eventuellt har bebin kommit. Så tänker man att jag svarar och sen lägger till by the way jag fick barn nyss. För jag skulle ju föda barnet ner i ett hål i marken och sen inte säga nåt? Låter precis som bloggmorsan så det förstår jag..
Maria och Vilma har varit lediga i två dagar och gjort mig och Skorpan sällskap. Vi har lekparkat å det grövsta. Vädret har varit minst sagt schizofrent, ena sekunden strålande sol och skitvarmt. Två sekunder senare har det vräkt ner monsunregn, syrran och jag har verkligen fått användning för regnkapporna vi köpte häromdan (jag kan dock inte helt knäppa min och har haft blöt mage). Av på av på med regnkläder och åska tio gånger i timmen, herregud liksom!

 gårdagens mellis i kvarterslekparken då sken solen, dagens mellis på samma plats intogs under regn och åska, Skorpan hävdar att hon blev blind för hon fick blixten i ögonen (nae som hennes mor ser jag inga tecken på synskada)




 vi gick till torget för att köpa blommor, barnen valde en varsin bukett färgglada astrar som dom stolt bar hem, tråkmorsorna valde vita liljor

 köper morsorna förstora regnkläder så kan man dra in armarna och bus-slåss med dom

idag kom Ingrid direkt från förskolan och slöt upp i leken!

 
lugn folk det är garanterat förra årets höstlöv som blåst fram från under nån sten...

4 kommentarer:

Lovisa sa...

Nä, inte trodde vi att du födde barn inte. Inte alls därför jag uppdaterat din bloggsida (ja, den har legat upp på ipaden hela dagen) en gång varje halvtimme. Inte alls därför.

Kan man få skriva upp sin på den där sms-listan eller så man slipper göra samma sak nästa gång det blir tyst? :-)

Och ett år efter att jag börjat följa din blogg så inser jag nog att din syrra och jag läst franska tillsammans. Eller? På Berzan? Fråga henne.

Ps. Bra ändå att du inte födde igår, jag gillar inte talet 13.

Anna sa...

Hahaha Lovisa du är ju ärlig iaf det premieras:)! Näe 13 hade ju känts så där va? Gud det har jag glömt säga till dig, syrran sa ju det en gång, men va tusan var det!? Linköping så minilitet jue, alla känner tusan alla:) Var det inte nån gympa eller någe? Ni är lika gamla det vet jag eller unga då;)

Lovisa sa...

Jo, någonstans känner jag ju igen henne ifrån. Ekholmsskolan kanske förresten. Gick hon där?

Jag vet, alla känner någon som känner någon som känner någon i den här hålan. Jämt är det ju så.

/Den unge

Anna sa...

Visst vettu, skolan i betongen, både syrran och jag gick på Ekholmen:)